lud_mila 15.11.04, 20:08 Czy gorączkujące niemowlę może wychodzić na spacer? Np. jeśli przechodzi trzydniówkę i poza gorączką nie ma kataru ani nie kaszle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.gabryel Re: Gorączka a spacer 15.11.04, 20:17 moja pediatra mówiła mi że mogę wychodzić na spacer z przeziębionym dzieckiem pod warunkiem że nie ma temperatury więc chyba nie bardzo tyle że to było jak jeszcze było względnie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: Gorączka a spacer 15.11.04, 22:39 moja pediatra też zawsze tak mówiła. Jeśli jest lekkie przeziebienie, bez gorączki to można wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina62 Re: Gorączka a spacer 16.11.04, 10:00 kiedy byłam u lekarza z trzydniówką córeczki, to powiedział, że na spacer dopiero, gdy temperatura spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: Gorączka a spacer 16.11.04, 16:02 Z trzydniówką się nie wychodzi na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: Gorączka a spacer 16.11.04, 16:36 a Ty, gdy masz gorączkę wychodzisz na spacer? ... Odpowiedz Link Zgłoś
lud_mila Re: Gorączka a spacer 16.11.04, 19:54 No pewnie, że wychodzę jeśli to tylko temperatura. Kiedyś normalnie chodziłam do pracy, a ostatnio jak byłam porządnie przeziębiona z wysoką gorączką to i tak codziennie chodziłam na spacer z dzieckiem, bo nie miał mnie kto w tym wyręczyć. Ciężko było mi chodzić, ale świeże powietrze działało na mnie super, a dziecko w wózku nie musi się przecież wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś