jj09 25.01.05, 16:58 Prosze o namiary do sprawdzonego przez was neurologa. Slyszalam o przychodni chorzowskiej-dr Dudzinska. I o dr Surmacz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dekorator Re: Neurolog - Bytom, Katowice 25.01.05, 20:33 ja chodze do dr Surmacz kobieta w ciagu 5 minut powiedziala wiecej i wiecej zauwazyla niz kilka innych lekarzy na kilku wizytach Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanka1 Re: Neurolog - Bytom, Katowice 25.01.05, 21:19 Ja też polecam Surmaczową. Byłam u niej w Katowicach (na NFZ) i prywatnie w Tychach. Synek urodził się z nadmiernym napięciem mięśniowym. Kobieta robi bardzo solidny wywiad, pokazuje ćwiczenia. U nas przewidziała, że nie będzie potrzebna rehabilitacja. Miała rację, Michał ma 7 miesięcy i żadnych odchyleń od normy. W Katowicach przyjmuje w Górnosląskim Centrum Zdrowia Dziecka i Matki przy ul. Medyków (poradnia neurologiczna). Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Neurolog - Bytom, Katowice 26.01.05, 09:18 to i ja sie dołącze do zachwytow na d P. dr Surmacz, to naprawde super babka i wspaniały lekarz. Tyle ze w kolejce w CZDiM czeka sie na wizyte do niej b. dlugo, ja bylam w podbramkowej sytuacji i weszłam "na przebój" - nie wyrzuciła.... Odpowiedz Link Zgłoś
s1korupka Re: Neurolog - Bytom, Katowice 19.02.05, 22:31 Czy wiecie czy dr Surmacz wróci do przychodni w Katowicach? Prowadziła córkę, a panie w rejestracji mówią tylko tyle,że do maja u nich nie pracuje, a co bedzie po maju, to niewiadomo...A w Tychach przyjmuje normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś