kubek04 Re: Zemścił się... 31.01.05, 10:58 wczoraj na noc pierwszy raz podałam małemu /4,5 mies/ mleko modyfikowane Bebilon. W związku z tym, że niebawem wracam do pracy a mały wstaje w nocy co 2 godz. pomyślałam - "damy mu modyfikowane", to pośpi dłużej i my też.Jakież było moje zdziwienie, gdy w nocy mały budził się co godzinę /jak nigdy/ i domagał się cycusia. Czy ktoś karmi w sposób mieszany? Jak to wygląda u Was? Napiszczie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
barponia Re: Zemścił się... 31.01.05, 11:06 witam - nie mialam takiego problemu, ale z teg co wiem to podawanie mleka tudziez kaszek nie powoduje ze Maluch dluzej spi - wazne jest - jak zasypia - bo jezeli przy cycu, to bedzie sie go domagal , czyli powienien zasypiac w lozeczku a nie przy cycu; takze musisz nauczyc malucha zasypiac i psac samemu - to ni ejest kwesati mleka i jedzenia; moja Mala spi ciurkiem 6 h , jest na cycu ma 3,5 miesiaca, w ciagu dnia je duzo, ale noc przesypia, a zasypia wieczorem po cycusiu u siebie w lozeczku, a odkladam ja nie zasnieta; jak chcesz to wysle ci na maila ksiazeczke Usnij wreszcie - tam jest metoda podobno skuteczn (pisze podobno bo nie musiala jej stosowac ) i polecam ogladania zaklinaczki DZieci - pr 2 tvp czwartei piatek o godz, 12.30 - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barponia Re: Zemścił się... 31.01.05, 11:07 jeszcze raz ja - moj mail to barponia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubek04 Re: Zemścił się... 31.01.05, 11:13 zaklinaczke oglądam już drugi raz, język niemowląt kupiony, a poprosiłabym o uśnij wreszcie. Mały nie zawsze zasypia przy cycu /jak uśnie to trudno go budzić/, często sam zasypia w łóżeczku. Gratuluję tego, że Twoja dzidzia śpi tyle godzin, ale to też się może zmienić.... Odpowiedz Link Zgłoś
barponia Re: Zemścił się... 31.01.05, 12:01 podaj swoj mail to wysle Usnij wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: Zemścił się... 31.01.05, 13:23 Przepraszam, że ja nie na temat, ale czy mogłabyś mi wysłać "uśnij wreszcie"? Bardzo mi zależy i będę Ci bardzo wdzięczna! malaika7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubek04 Re: Zemścił się... 31.01.05, 14:26 DO BARPONIA - kubek04@gazeta.pl i czekam na uśnij - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kakatarzynal Re: Zemścił się... 31.01.05, 12:54 Jeśli mogę prosić również o tą książeczkę- mój Kubuś ma prawie 7 miesięcy. Przedtem przesypiał-prawie od urodzenia- 6 godzin ciurkiem niestety od miesiąca mu się pozmieniało i wariuje budząc się co 1-2 godziny nieraz nawet co 30 minut Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś