tatiana24 18.02.05, 17:12 Mój szkrab od jakiegoś czasu ociera rączką nosek. Nie ma kataru, a ja regularnie zakraplam nos roztworem wody morskiej. Co jest ??? Pozdrawiam Tatiana i Max Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vievioora Re: Nosek - mam pytaniem ! 18.02.05, 19:17 A czy robi tak jak jest senny? Jeśli tak, to może pomaga mu to zasypiać. Moja siostra tak zasypiała przez dobrych kilka lat, to samo obserwuję u mojej Gabi (1,5m-ca). Siostra nie zasnęła dopóki nie wtuliła w coś nosa, albo chociaż nie "powycierała" sobie go rękawkiem Może to odruch dziecka karmionego piersią - czuje się bezpiecznie jak dotyka noskiem piersi, więc próbuje też przytulać inne rzeczy? __ zrobiłam stronkę :: www.vievioora.com :: Odpowiedz Link Zgłoś
mmgromacka Re: Nosek - mam pytaniem ! 18.02.05, 19:37 a po co zakraplasz ten nos, jeśli nic złego się nie dzieje? może to właśnie nadmiar soli podrażnia śluzówki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamami73 Re: Nosek - mam pytaniem ! 18.02.05, 21:21 moja cora trze lapkami nosek jak jest spiaca (oczki tez) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś