Dodaj do ulubionych

Do kiedy kolka???

01.03.05, 10:00
Już wysiadam - "narazie" trwa to 5 tygodni.
Corcia ma skonczone 2 miesiace.
Obserwuj wątek
    • kajaaa Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 10:08
      U ok.80% dzieci przechodzi po 3 miesiącu, u 20% dzieci może trwać do 6
      miesiąca...podobno im wcześniej się kolka zaczyna, tym dłużej trwa...jeżeli
      zaczyna się ok 3-4 tyg życia to zazwyczaj trwa krócej...tak czytałam, czy to
      prawda, nie wiem...u nas kolki miały podłoże alergiczne i przeszły po podaniu
      Nutramigenu (to były 4 tyg koszmaru...mojego i dziecka, płakała non stop).
      Pozdrawiam i powodzenia Kasia

Moja Oleńka
      www.album.com.pl/zdjecie.php?p=0&pns=0&al=7630&lz=6&so=&sz=&n=&a=&s=&o=&start=0&start_opinie=0&prestop=0&pres
    • mamawojcia Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 10:51
      U nas trwała około 4 miesięcy. Muszę nadmienić że zaczęła się w pierwszej dobie
      życia. Teraz synek ma 7 miesięcy i już zapomnieliśmy o tym koszmarze.
    • 7aba Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 10:56
      Nasz Synek miał kolki od ok 1 miesiąca. Skończyły się jak miał 3 miesiące.
      pozdrawiam
      • sobeautyfull Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 12:27
        Moja niunia w czwartek kończy 3 miesiące a końca kolek nie widać.Przestaję
        wierzyć ,że to kiedykolwiek się skończy
    • delmisia Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 14:02
      Mój Kamilek dziś właśnie kończy 3 miesiące i koleczki mu już prawie zanikają.
      Może to te 3 miesiące którę skończył abyć możę to INFACOL,który mu podaję od
      tygodnia tak na niego podziałał. Dla niego ten lek okazał się rewelacyjny,
      zaczął robić sam kupki , a miał z tym ciąly problemi co najważniejsze pruka
      przez cały dzień.
    • kasiek76 Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 14:16
      U nas zaczęło się końcem 3go tyg. Teraz mała ma 3,5 mies. i jest dużo lepiej
      niż na początku (po porzejściu przez różnorodne specyfiki dajemy jej obecnie
      espumisan), czasem tylko trochę brzuszek zaboli. Czekamy końca z utęsknieniem
      (boję się, że jak skończą się kolki, to zaczną się ząbki...)
      Życzę wytrwałości!
    • xasicax Re: Do kiedy kolka??? 01.03.05, 19:51
      u nas to trwało 1 miwsiąc o odeszło nawet nie wiem kiedy
      www.album.com.pl/zdjecie.php?p=0&al=8764&start=0&start_opinie=&prestop=&prestzd=&zm=zo&lz=1&so=&pns=0&do=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka