aranti 30.03.05, 10:19 Czy możecie polecic dobrego ortopedę w warszawie. Moze być prywatny. Mały siada i chciałabym iść z nim do dobrego ortopedy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: ortopeda?? 30.03.05, 10:31 pani doktor Krystyna Stepien ze szpitala przy Szaserów, Klinika Traumatologii, poradnia ortopedii dziecięcej, 5te piętro, niestety nie mam zapisanego telefonu, sprawdź w książce tel. będzie podany do informacji a tam podadzą ci właściwy. przyjmuje państwowo, trzeba mieć aktualne skierowanie od pediatry, jest dośc trudna w obejściu ale bardzo kompetentna i dociekliwa, mają USG na miejscu w gabinacie, wykonuje je specjalista. polecam te lekarkę bo naprawdę przykłada sie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aranti Re: ortopeda?? 30.03.05, 10:35 nie obrażajac nikogo, ale czy to taka grubsza Pani?? Byłam na szaserów na pierwszym badaniu i mam wrazenie że traktują dzieci taśmowo. Dlatego chciałam iść do kogoś innego. Wszystko jest raczej ok, ale fachowe oko może coś wypatrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agazet3 Re: ortopeda?? 30.03.05, 12:20 Też polecam szpital na Szaserów, dr Krystyna Stępień i dr Krzysztof Krauze. Leczyli mojego syna. Mieliśmy pieluchowanie, szynę Koszli w końcu gips na nóżkach. Konsulytowaliśmy się jeszcze z 4 ortopedami dziecięcymi cz jest konieczność zakładania gipsu i powiem szczerze, że po tym co usłyszeliśmy to szybciutko wróciliśmy na Szaserów. Wyleczyli mi syna za co jestem im bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: ortopeda?? 30.03.05, 12:34 tak to ta grubsza pani. (słodko [powiedziane). dzieciaków tam mają naprawdę wielu, i dlatego wrazenie ze tasmowo. ale warto . sama tam chodziłam (mała ma 21 mcy i lekarka stwierdziła że nóżki cud, i już nie trzeba sie kontrolować przez jakiś czas), znam też kilkoro dzieciaków które tanm poszły z naprawde poważnymi problemami.i wyszły z tego cało. Odpowiedz Link Zgłoś
mk32 Re: ortopeda?? 30.03.05, 21:00 dr Piotr Anyżewski - 8446773 Miączyńska 39. Polecam. Drogo, ale solidnie : ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś