Dodaj do ulubionych

ortopeda??

30.03.05, 10:19
Czy możecie polecic dobrego ortopedę w warszawie. Moze być prywatny. Mały
siada i chciałabym iść z nim do dobrego ortopedy. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izia30 Re: ortopeda?? 30.03.05, 10:31
      pani doktor Krystyna Stepien ze szpitala przy Szaserów, Klinika Traumatologii,
      poradnia ortopedii dziecięcej, 5te piętro, niestety nie mam zapisanego telefonu,
      sprawdź w książce tel. będzie podany do informacji a tam podadzą ci właściwy.
      przyjmuje państwowo, trzeba mieć aktualne skierowanie od pediatry, jest dośc
      trudna w obejściu ale bardzo kompetentna i dociekliwa, mają USG na miejscu w
      gabinacie, wykonuje je specjalista. polecam te lekarkę bo naprawdę przykłada sie
      do pracy.
      • aranti Re: ortopeda?? 30.03.05, 10:35
        nie obrażajac nikogo, ale czy to taka grubsza Pani?? Byłam na szaserów na
        pierwszym badaniu i mam wrazenie że traktują dzieci taśmowo. Dlatego chciałam
        iść do kogoś innego. Wszystko jest raczej ok, ale fachowe oko może coś wypatrzy.
    • renata28 Re: ortopeda?? 30.03.05, 12:07
      Napisalam na priv.
    • agazet3 Re: ortopeda?? 30.03.05, 12:20
      Też polecam szpital na Szaserów, dr Krystyna Stępień i dr Krzysztof Krauze.
      Leczyli mojego syna. Mieliśmy pieluchowanie, szynę Koszli w końcu gips na
      nóżkach. Konsulytowaliśmy się jeszcze z 4 ortopedami dziecięcymi cz jest
      konieczność zakładania gipsu i powiem szczerze, że po tym co usłyszeliśmy to
      szybciutko wróciliśmy na Szaserów. Wyleczyli mi syna za co jestem im bardzo
      wdzięczna.
    • izia30 Re: ortopeda?? 30.03.05, 12:34
      tak to ta grubsza pani. (słodko [powiedziane). dzieciaków tam mają naprawdę
      wielu, i dlatego wrazenie ze tasmowo. ale warto . sama tam chodziłam (mała ma 21
      mcy i lekarka stwierdziła że nóżki cud, i już nie trzeba sie kontrolować przez
      jakiś czas), znam też kilkoro dzieciaków które tanm poszły z naprawde poważnymi
      problemami.i wyszły z tego cało.
    • mk32 Re: ortopeda?? 30.03.05, 21:00
      dr Piotr Anyżewski - 8446773 Miączyńska 39. Polecam. Drogo, ale solidnie : )
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka