kinga3 Re: co się dzieje???? 20.04.05, 22:51 Może go kolka dopadła, albo ma jakiś inny problem z jelitami? Odpowiedz Link Zgłoś
dziobas79 Re: co się dzieje???? 21.04.05, 11:04 Moze zabki mu ida?? Moja mala tez tak miala. Sama zasypiala w lozeczku do 6 miesiaca. Dzisiaj zasypia u mnie na raczkach, czasami szybko, czasami tak dlugo ze sama powoli zasypiam. Natomiast zanim wyrznie sie zabek corcia kurczowo sie mnie trzyma i jak ja odloze jest histeria. Zabki zanim je zobaczymy daja w kosc dzieciom znacznie wczesniej. Ponoc w kosci szczeki sa dziurki przez ktore ma przejsc zabek. Jednak sa one znacznie mniejsze niz zab i dlatego tak to okrotnie boli. Proponuje zakupic granulki homeopatyczne nr 44. Dzialaja. A jesli mialaby to byc kolka to brzuszek bylby twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga63 Re: co się dzieje???? 22.04.05, 09:28 Ja tez stawiam na zabki. Moja corcia ok. 5,5 miesiaca zachowywala sie podobnie- pomagalo wcieranie Calgel w dziasla i lulanie na rekach ze spiewaniem kolysanki. Trwalo to ok. tydzien, potem przeszlo( etap przebijania sie zabka gleboko w dziasle?). Teraz juz skonczyla 6 miesiecy ale zabka jeszcze nie widac. Zycze optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś