fiora81 23.05.05, 19:09 Kupilam dzisiaj kaszke BoboVita otwieram a tam 2 robaki.Torebka byla szczelna i niemogl tam zaden dostac,waznosc kaszki jest do 03.2006.To skandal!! Uwazajcie na te kaszki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapta Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 19:16 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Chyba zaczne krzyczec! Skandal! Napisalas gdzies o tym, zadzwonilas? Zaraz sie tu podniesie raban w tej sprawie! Co jak co, ale dla dzieciakow taki syf? Nie kupuje bobovity wiecej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 19:17 ??????????? Szkoda słów. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 19:48 Ja kupuje kaszki Nestle, bo corcia BoboVity nie lubi. Mam nadzieje, ze zadzwonisz do BoboVity z reklamacja. Ciekawe co Ci odpowiedza. To jest NIEDOPUSZCZALNE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 20:06 Powinnaś jak najszybciej zadzwonić do nich.Skandal!! Odpowiedz Link Zgłoś
platerka Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 22:45 Może się oburzycie, ale czy czasem fiora81 nie pracuje w Nestle? Tak mi przyszło do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
fiora81 Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 01:14 Platerka ja nie pracuje i nigdy nie pracowalam w Nestle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 23.05.05, 23:24 jesli to prawda to rzeczywiscie skandal, ja uzywam tych kaszek juz z 9 mcy i ani jednego robaka nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
dziobas79 Re: Pewnie znowu prowokacja:))) (n/t) 23.05.05, 23:52 A moje dziecko tylko bobovite je i tylko gruszkowa. Zadna inna firma jej nie pasuje, i zaden inny smak. To chyba tak samo jak z constarem, kabanosy krakusa byly dla mnie najlepsze na swiecie. Poza tym robaki w innych kulturach sa cennym pozywieniem i zrodlem bialka. Odpowiedz Link Zgłoś
mp2610 Re: Pewnie znowu prowokacja:))) (n/t) 24.05.05, 09:32 a moje nie je właśnie BoboVity - jedyne kaszki których nie lubi ... co do robaków - smacznego)) a tak powaznie -kazdej firmie moze sie to przytrafić... nie demonizujmy Nutrici. Nestle tez miało wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
io77 Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 09:35 wiesz a zeby Ci uwiezyli to powinnas zrobic cyfrowka zdjecia i wyslac im a oprocz tego udostepnic np na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 10:22 Zadna prowokacja! Kurcze, ja tez znalazlam robala w pojemniku, gdzie trzymam kasze, ale myslalam, ze skads zlecial sobie! Potem jeszcze 3 takie same pojawily sie w okolicach kaszy. Chyba sie przerzuce na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 10:28 A jaka mialas kasze? Ja kukurydziana! Odpowiedz Link Zgłoś
ila77 Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 15:03 A jak te robaki wyglądają???Bardzo mnie ciekawi, bo jak dotąd moja córcia je tylko bobovitę i nigdy nie zwracam uwagi na to jak wygląda ta kaszka. Dobra to dobra i już.Może coś przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
boolva Re: Robaki w kaszce BoboVita!!!!!!! 24.05.05, 21:22 My jemy od 3 lat te kaszki (kupuję często w sklepie fabrycznym). Nigdy nic podejrzanego nie zauważyłam. Smakowo są najlepsze, nawet ja b.lubię, a Nestle nie udawało się wmusić mojemu dziecku (jak babcia się pomyliła i takową kupiła). A Nestle miało swoje wpadki także. Będziemy uważać, ale kaszki nie zmieniam! Odpowiedz Link Zgłoś