Dodaj do ulubionych

Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc

08.06.05, 20:14
Mój syn ją po prostu pochłonął!! Ja też spróbowałam i wiecie co? Jest
naprawdę pycha! Dzisiaj otworzyliśmy słoiczek kaszki ryżowej z mlekiem
Jabłko - Gruszka. W domu mamy jeszcze z bananami. Czy Wasze dzieci też jedzą
te kaszki? I jak im smakują? Wg mnie jest lepsza niż ta w proszku.
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 08.06.05, 20:42
      Moja Em jest na tą w proszku uczulona a na Przysmak ,co dziwne,niesmileTeż go uwielbiamy!Śpi po nim całą noc!
      • bunia79 Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 15:08
        Moja Martynia ma 5 m-cy i również uwielbia ten przysmak. Daję go jej przed
        kąpaniem, a potem wypija jeszcze butle . pozdrawiam
    • edytafg1 Re: d o mamy emmy 09.06.05, 15:21
      Hej danusiu - a twoja emma ma juz 10 mies?? Bo czytam wlasnie ze ten przysmak
      na dobranoc jest od 10 mies? Czy moze sa jakies inne przysmaki od 5 mies??
      • mamaemmy Re: d o mamy emmy 09.06.05, 16:08
        Witaj!Az mi serce stanęło,że coś przeoczyłam!Ale biegnę do lodówki-i jest oki-my mamy ten Przysmak "po 4 miesiącu"smilePozdrowionka!
        • married Re: d o mamy emmy 09.06.05, 16:12
          I my również jemy przysmak po 4 miesiącu smile
          • duramgama Re: d o mamy emmy 09.06.05, 17:54
            Zainspirowana Waszymi pochlebnymi opiniami kupiłam dziś swojej małej "Przysmak
            na dobranoc-Jabłko-gruszka". Spróbujemy przed kapielą porozkoszować się jego
            walorami smakowymi. Zastanawiam się tylko czy jej gruchy nie zaszkodzą, bo
            będzie je jadła po raz pierwszy. Jabłka już mamy przetrenowane...
            Pozdrawiam wszystkich małych smakoszy (i duże smakoszkismile
            • nataliamackowiak Re: d o mamy emmy 09.06.05, 18:32
              napiszcie jakie rezultaty po podaniu tego
              Natalia
    • heksa4 Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 19:17
      Dziewczyny ile on kosztuje??
      • mamaemmy Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 19:23
        3,99 ja tyle w TESCO płacę.
        • heksa4 Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 19:28
          Dziękismile
        • duramgama Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 20:04
          Ha! Zajadała aż jej się uszy trzęsły! A ciamkała, a mlaskała! Pewnie zjadłaby
          cały słoiczek gdybym jej na to pozwoliła. Ale kilka łyżeczek jak na pierwszy raz
          uważam za wystarczające w zupełności. Spróbowałam sama i przyznaję, że naprawdę
          smaczne. Zobaczymy w jakim stanie kaszka opuści jutro moje dziecko...mam
          nadzieję, że obędzie się bez zaparć (na które niestety cierpi) i wysypek (może
          wystąpić uczulenie na gruszki?).
          Dziękuję za pomysł wieczornego daniasmile
    • niki129 Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 21:48
      W geancie w Jankach placilam 3,09! za w klifie widzialam po 4,99!!!My tesco
      mamy pod domem wiec czesto tam kupujemy. Maly wciaga caly slik i spi cala noc.
      Podalam mu tez owocowo jogurtowy duet hippa polecam bardzo mu smakowal.
      Agnieszka mama Antosia
      • duramgama Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 09.06.05, 22:07
        he he..no nie wiem czy to ten przysmak czy zbieg okoliczności, ale moje dziecko
        po kapieli zasnęlo na...20 minut! Po czym obudziła sie rześka i pełna energii do
        zabawy. Słała uśmieszki na prawo i lewo, wyciagała ręce do każdej zabawki i w
        ogóle sprawiała wrażenie, jakby obudziła się po smacznie przespanej nocy. Ani w
        głowie jej było układać sie do snu! Czy ta kaszka zawiera coś o czym nie wiem?smile
        Dopiero teraz dała się ululać, ale wierciła się jakby ją coś od środka rozpierało!
        Zobaczymy czy jutro powtórzy występy, jesli tak będę podejrzewać kaszkęsmile))
    • kama6 Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 10.06.05, 07:37
      Witajcie,

zaciekawiła mnie ta kaszka.
      Mam tylko pytanko: czy zawiera cukier?
      Pewnie tak, skoro jest taka pysznasad

Dziękuję za odp i pozdrawiam,
      Kama
      • imiriam Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 10.06.05, 10:08
        Tak zawiera cukier (dla pocieszenia produkt rolnictwa ekologicznego wink).
        Jednak, z tego co się orientuję, to wszystkie kaszki (te do rozrabiania i
        słoiczkowe) mają w swym składzie cukier. Jeśli się mylę to poprawcie mnie.
        • married Re: Kaszka HIPP w słoiczku - przysmak na dobranoc 10.06.05, 11:43
          My wczoraj spróbowaliśmy kaszki z bananami. Jest równie dobra jak ta z jabłkiem
          i gruszką. Mały zjadł ją równie szybko jak tamtą. A może nawet szybciej wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka