mania3 03.08.05, 12:57 zastanawiam się w czym rzecz.Mój obecnie 4,5miesięczny synek właściwie od urodzena kicha bez przerwy.Na poczatku mówiono nam ,że oczyszcza drogi oddechowe,ale teraz to chyba już nie oczyszczaa kicha coraz cęściej.Co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fryta84 Re: kichające niemowle 03.08.05, 13:20 moj ma prawie 7 i tez ciagle kicha. podobno tez zbyt suche powietrze w domu na to dziala. jak kamilek sie urodzil w styczniu to akurat byk okres grzewczy i mialam powieszone nawilzacze powietrza na grzejnikach i to nawet pomagalo ale teraz to niewiem. ale to chyba jest normalne. nie wieze ze tylko nasze maluchy kichaja Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: kichające niemowle 03.08.05, 13:23 Mój synek ma 4 tygodnie i też często kicha. Myślałam, ze stosujemy zbyt zimny wychów, ale ciałko ma cieplutkie, więc jest ok. Chyba taka jego uroda ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: kichające niemowle 03.08.05, 22:50 I ja Cię też pocieszę-mój synek ma skończone 9 miesięcy i też bardzo często kicha.. Pozdrawiam-Ania Odpowiedz Link Zgłoś