yonkaa 12.08.05, 00:23 prosze o opinie na temat tego fotelika, interesuje mnie szczegolnie jak sie zachowuje w czasie wypadku. Znam wyniki testow ADAC i in., prosze nie podawac linkow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utka Re: fotelik Maxi-Cosi Priori 12.08.05, 09:28 mam ten fotelik i jestem bardzo zadowolona - jest miekki, wygodny, dobrze sie i szybko sie go przypina do siedzenia a mala do niego); jak sie zachowuje w czasie wypadku niestety ne wiem i mam nadzieje, nigdy sie tego nie dowiedziec. Przy zakupie opieralam sie na wyniku testow i opinii innych mam - duzo osob go polecalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kreska7211 Re: fotelik Maxi-Cosi Priori 13.08.05, 00:21 hej. taki fotelik mamy od dwóch lat i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jesr wygodny dla małej i dla nas też, łatwo się podnosi do pozycji półsiedzącej.mogę polecić bo mi sie podoba, sprawdził się.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: fotelik Maxi-Cosi Priori 13.08.05, 13:03 Nie wiem jak się zachowuje ten fotelik w czasie wypadku, ale w czasie jazdy samochodem moje dziecko było b. zadowolone. teraz jeździ w nim dziecko znajomych, ktorym odstąpiliśmy fotelik i też są b. zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
kad78 Re: fotelik Maxi-Cosi Priori 13.08.05, 21:41 Ja też bardzo go polecam. Kupiłam model z dodatkowym napinaczem pasów (Priori XP) i jeśli się go dobrze zapnie to ani drgnie. Ma szerokie boki chroniące główkę, co przydaje się w czasie spania Można go montować pośrodku tylnego siedzenia (podobno najbezpieczniejsze miejsce, bo ze wszystkich stron najdalej). Ja często jeżdżę z Małą sama, więc cenie sobie łatwość rozkadania go do pozycji leżącej (jedną ręką, a drugą normalnie prowadzę). Nie jest może tani, ale mam nadzieję, że najbezpieczniejszy. Pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś