ania_bohdziun 19.08.05, 17:31 jest to płyn do kąpieli leczniczej. Czy któraś z mam ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abit26 Re: balneum hermal 19.08.05, 17:34 Mojemu maluszkowi bardzo pomaga. Jak ma dużą wysypkę kąpię małego w nim codziennie - super efekt. Maluszek przestał się drapać i wysypka stopniowo zeszła. Teraz stosujemy profilaktycznie raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysz2 Re: balneum hermal 19.08.05, 18:10 stosowalam w ciazy. dopadly mnie jakies uczulenia i wysypki. podzialalo super a skora zrobila sie milusia w dotyku Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: balneum hermal 19.08.05, 20:02 my też używaliśmy balneum bo mała się uczuliła na nivea i było o.k. teraz kąpię ją w oilatum i też jestem bardzo zadowolona, skórka gładziutka dzidziuś milutki w dotyku bez żadnyhch krostek. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: balneum hermal 19.08.05, 20:56 płyn do kapieli jest bdb ale olej do kąpieli na suchą skórę u dziecka to rewelka Oilatum sie chowa ...pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: balneum hermal 19.08.05, 21:00 Ja też używam tego , co drugą kapiel wlewam do wody , córcia ma po tym gładka fajna skórę. Profilaktycznie uzywam, bo ja sama ma AZS. Poza tym używam płynu do mycia ciała Balneum i kremu tez tej firmy. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś