bezstress 18.11.05, 21:26 Spadł śnieg i niedługo czeka nas pierwszy spacer z saneczkami. Zastanawiam się czy są jakieś szelki , które można dokupić i przyczepić do sanek ,żeby maleństwo nie wypadło.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tynka35 Re: szelki do sanek? 18.11.05, 22:13 Ja jestem wogóle ciekawa w jakim wieku są te bąble co siadają na sanki. Moja Martyna ma 5 miesięcy i nie wiem czy zdąży się załapać jeszcze na zimowe miesiące i śnieg. Co do szelek to nie wiem, ale widziałam za to fajne, miękkie pokrowce zakładane na sanki. Pozdrawiam. Ania i Martynka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: szelki do sanek? 18.11.05, 22:18 Junior, dziecię kwietniowe, w piękna zime 1998/1999 jeździła na sankach z oparciem zabezpieczony tylko paskiem z przodu, pasek był plastikowy i zamiast uczciwej klamry miał węza z brylantowymi oczami ) No, ale ja byłam młoda mamą ) Podejrzewam, ze w kazdym sklepie z kacesoriami dziecięcymi da sie kupic szelki, bo to podstawowe akcesorium np do krzeselek, zalecane przez producentów ale nie dołączane. Odpowiedz Link Zgłoś
irmyna Re: szelki do sanek? 19.11.05, 10:30 a wjaki wieku na sanki? są szelki do wózków i do chodzenia takie, ale nie wiem jak to zaczepić, ja chyba spróbuję z paskiem Odpowiedz Link Zgłoś