sylwiawm 01.02.06, 01:05 Kiedy najpóźniej pojawiły się u waszych maluszków ząbki. Moja córeczka ma 8,5 miesiące i nic na to nie wskazuje, że ma się choć jeden pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-misia1 Re: Ząbki 01.02.06, 09:08 Nic się nie martw. Mojemu synkowi co prawda pierwszy ząbek wyszedł dwa dni po ostatnim szczepieniu (czyli jakieś 6,5 miesiąca) ale nawet pediatra na wizycie powiedziała, że ząbków to u nas dłuugo jeszcze nie będzie i co..myliła się bardzo. A teraz to idą po 2-3. Córeczce mojej kolezanki pierwszy ząbek wyszedł w wieku 11 miesięcy a teraz ma pełną buzię białych perełek Odpowiedz Link Zgłoś
anonim37 Re: Ząbki 01.02.06, 09:24 Witam cię Sylwio nie martw się tym ja też się martwiłam bo Julia nie miała ząbków dość długo a teraz ma 9 miesięcy i ma już 2 ząbki na dole. Na to trzeba czasu wszystko w swoim czasie.A dajesz Wiki wapno? Słyszałam że wtedy ząbki szybciej wychodzą. Pozdrawiam was serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba36 Re: Ząbki 01.02.06, 10:05 Witam! Broń Boże się nie martw i nic temu swojemu dziecku nie rób. Ząbki zawsze się pokazują prędzej czy później a im później tym zazwyczaj są mocniejsze i mniej zagrożone pruchnicą. Cierpliwie czekaj. Mojej Małej wyszedł pierwszy ząbek wczoraj, zupełnie nieoczekiwanie i tylko nieprzespana noc wskazywała, że coś się dzieje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś