mewamac1 05.02.06, 22:04 Od kiedy używałyście Graco Quatro Deluxe jako spacerówki? Moja córcia ma 5 mcy i zdecydowanie nie mieści się w gondolce. Nie siedzi sama, ale z podparciem tak. Mogę wozić w spacerówce? I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_fasolinki Re: Graco Quatro Deluxe 05.02.06, 22:21 mam ten sam problem, a córcia ma 4,5 miesiąca. W gondolce jest jej ciepło, a bez niej pewnie tak nie będzie. Ale będe musiała za jakis czas opatulać kocami w samej spacerówce, żeby wyjsć na spacerek... Byle do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
monia761 Re: Graco Quatro Deluxe 05.02.06, 22:45 Moja tak się darła wniebogłosy w gondoli,ze też szybko przeszliśmy na spacerówkę-właśnie na graco de lux-miała gdzieś z 5,6 miesięcy.Nareszcie mieliśmy spokój-Mała była wniebowzięta,a ja mogłam w spkoju wyjść z nią na spacer.Jednak my dokonaliśmy zamiany w listopadzie-wtedy nie było tak zimno,a teraz-nie wiem czy to dobry pomysł-wytrzymaj jeszcze do marca,kwietnia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: Graco Quatro Deluxe 06.02.06, 04:45 Moja mała od 5 miesiąca jeździ takim: www.strollers.com/store/catalog/product_162_Graco_Metro_Lite_Deluxe.html Z wózka jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: Graco Quatro Deluxe 06.02.06, 16:04 Aha, dodam może, że spacerówka ma 3 poziomy podparcia. Mała na początku jeździła na 45 stopniach. Jak zaczęła samodzielnie siedzieć, to już jeździła oparta na prosto. Zwykle po jakichś 15 minutach zasypiała, więc potem rozkładałam do siedzenia. Ale nie było szarpania, że mała chce coś widzieć, a nie może. Na spacerówkę przesiadłyśmy się w listopadzie, więc jeździmy w niej już całą zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: Graco Quatro Deluxe 06.02.06, 08:51 u mnie dokladnie to samo- coreczka ma 5 miesiecy, mam taki sam wozek. od jakiegos czasu zastanawiam sie czy nie moznaby juz w spacerowce.czekam tylko, zeby troche mrozy zelzaly, a potem kombinezon, kocyk i w spacerowce.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: Graco Quatro Deluxe 06.02.06, 17:05 A ja nigdy mojego synka nie woziłam w tej gondoli. Zawsze w spacerówce,od urodzenia i nawet teraz kiedy mróz. Po prostu wolałam, żeby miał więcej miejsca. Nigdy nie zmarzł. A gondoli używałam tylko jako nosidełka. Odpowiedz Link Zgłoś