izaw84 17.02.06, 14:43 czy powinnam sie martwic mam corke ktora ma niecale2miesiace i w ciagu dnia malo spi!najdluzej spi30min potem marudzi,pousmiecha sie troche piastki possie,postekaznowu spi pare min i tak w kolko ale noce sa spokojne za to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magkan Re: czy powinnam sie martwic 17.02.06, 14:50 też tak miałam , w dzień ani chwili wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
amoszyn Re: czy powinnam sie martwic 17.02.06, 15:05 jak dla mnie to nie ma sie czym martwić. za jakis czas wszystko sie wyreguluje. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka55 Re: czy powinnam sie martwic 17.02.06, 15:06 Mój synek też tak mało spał w dzień, ale teraz nam się wszystko unormowało. Właśnie skończył 4 miesiące i w dzień ma 2 lub 3 drzemki po godzinie, albo nawet trochę dłużej, a od jakiegoś tygodnia przesypia prawie całe noce (tak do 4,5 lub 6) a to sukces, bo jest cały czas na piersi i nie daję mu żadnych kaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: czy powinnam sie martwic 17.02.06, 15:07 Wszystko jest o.k. dzidziusie nasze kochane tak mają. Dobrze, że nockę Ci przesypia. Odpowiedz Link Zgłoś