Dodaj do ulubionych

kiedy pierwszy raz

26.02.06, 16:59
Mam pytanie wczoraj były ostatki jestem ciekawa kiedy pierwszy raz
zostawiłyście swoje pociechy pod opieką dziadków bądź niani na całą noc?
Obserwuj wątek
    • pdj Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 17:09
      moja corka w piatek skonczyla 9 miesiecy. 3 lutego wybralismy sie z mezem do
      znajomych, a 4-tego na kulig. pierwszego dnia na 3 godziny a drugiego na 5
      godzin. bylo niezle. ale duzo zalezy od tego z kim zostawiasz maluszka. 4-tego
      opiekowala sie moja mama-dziecko nawet niezauwazylo, ze mnie i mojego meza nie
      ma przy niej. Powodzenia
      • jajofka Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 17:14
        pierwszy raz jak miała 5 dni, została z babcią a my pojechaliśmy z mężem do
        szpitala na zdjęcie szwów i pozałatwiać sprawy w urzędach, łącznie nie było nas
        z 6 godzin. teraz też nie mamy obiekcji przed wychodzeniem na imprezy, zostaje
        z którąś z babć lub jeżeli idziemy do restauracji, mecz, wystawę etc. (nie
        nadymionego pubu) idzie z nami smile ma 5 tyg.
    • mamka22 Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 17:49
      Jak miała 2 miesiące, zawieżliśmy ja do babci wraz z odciągniętym mlekiem a my
      wybraliśmy się na świateczne zakupy (w grudniu).
      Ale na noc jeszcze długo nikomu nie dam smilesmile Małą zbyt mocno potrzebuje mnie w nocy.
    • alicez Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 18:02
      Jak synek miał 1,5 m-ca został na 24 h z moimi rodzicami. Zostawiłam
      odciągnięty pokarm. Wszyscy przeżyli wink
    • mszocik Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 18:14
      Kiedy mial 6,5 miesiaca - bylismy z mezem na weselu, a maly zostal z babcia.
    • niebieskadziewczyna Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 18:31
      Na cala noc jeszcze nigdy nie zostawilam wink

Synek ma 2 1/2
      • 111a4 Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 19:49
        ja na noc tez nie zostawiłam małej jeszcze nikomu a ma juz 9 miesiecy.zostawiam
        ja tylko wtedy gdy ide do pracy.a to i tak wielki dla mnuie ból.
    • pl35 Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 20:12
      pierwszy raz ( cała noc) jeszcze przed nami. Ale zostawialiśmy już z babciami
      na prawie całe dnie ( okolo 6-7godz.). Mamy 7 miesięcy. Piersze razy były około
      4 miesiąca ( wtedy przestałam karmić - inaczej się nie dało - ciągle chciała
      piersi i o flaszcze nie było mowy). A jeśli chodzi o cała noc to n ie wiem jak
      to będzie- chyba jeszcze ja do tego nie dorosłam.
      • mmala6 Re: kiedy pierwszy raz 26.02.06, 20:25
        na pol nocy, tzn wyszlismy jak jeszcze nie spal, wrocilismy ok 2-3 w nocy, wiec
        juz dawno spal.Mial jakies 10 mcy.
        Na cala noc bym go jeszcze nie zostawila, chyba ze sytuacja bylby
        podbramkowa.Mimo ze cale noce przesypia, to jednak zdarza sie, ze budzi sie w
        nocy i chce albo jesc albo zeby go przytulic.I to musze byc ja albo moj
        mazwinkWatpie aby zadowolil sie babcia lub dziadkiemwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka