myszmynia 21.03.06, 21:52 czy wiecie co to takiego, bo lekarka polecila podawac mojej MAlutkiej, lae troche przymulona bylam i nie zapytalam coz to takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mart44 Re: cebion multi? 21.03.06, 21:56 Witaminy dla niemowląt w kroplach, do nabycia w aptece bez recepty. Zajrzyj do książeczki ile Ci przepisała kropel pewnie ze 3, ale sprawdź. Podawaj doustnie (na leżąco rozchyl jej usteczka i wkrop), trzymaj w lodówce. Jasno to wyraziłam? Odpowiedz Link Zgłoś
myszmynia Re: cebion multi? 21.03.06, 21:59 dzieki.cos mi tak majaczylo.nie spie dzis od 4 rano, bo moja mAlutka, stwierdizla z esie obudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: cebion multi? 22.03.06, 14:22 mart44 napisał: > Podawaj doustnie > (na leżąco rozchyl jej usteczka i wkrop), trzymaj w lodówce. > Jasno to wyraziłam? Przeczytaj ulotkę, jest wyraźnie napisane, żeby podawać rozcieńczony z herbatką względnie z małą ilością płynu. Moją sąsiadkę pediatra nieźle opieprzył za takie praktyki, zresztą spróbujcie same parę kropli dorosłego wykrzywi a co dopiero dziecko M. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia79 Re: cebion multi? 22.03.06, 06:38 Kompleks witamin rzecz jasna. Ja polecam zastępnik cebionu - produkowany w Polsce Juvit Multi - skład ten sam, a cena niższa, no i mniej śmierdzi witaminami. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: cebion multi? 22.03.06, 07:53 Zgadzam się z lusia79. Ja to nawet się w aptece z kobieta pokłóciłam, bo ona na siłę chciała mi sprzedać wg niej lepszy (czyt. droższy) preparat. Odpowiedz Link Zgłoś
olushia Re: cebion multi? 22.03.06, 15:02 to są witaminy, najlepiej wkropić na łyżeczke i wlać do tego trochę mleka z piersi (jeżeli karmisz piersią), mój malec bardzo ładnie je zjada. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
myszmynia Re: cebion multi? 22.03.06, 15:06 dziekuje za rady. bede podawac z mlekiem, jak radzisz. nie dopajam Malutkiej herbatkami pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś