mlodamama13 21.04.06, 17:06 witajcie! Czy Wasze zdrowe dzieci pokasłują czasem? Pytam, bo nasz Maluch- 5,5 m-ca ma takie objawy (już od jakiegoś czasu)...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panda20031 Re: kaszelek.... 21.04.06, 17:13 Moja 6-cio mies. córka też pokasłuje, najczęściej krztusi się własną śliną, czasami dzieci tez podobno kaszlą bo chcą zwrócic na siebie uwagę. Moja mała była juz niestety dwa razy chora i wtedy też kaszlała ale zdecydowanie inaczej, tak więc umiem już odróżnić kaszel chorobowy od takiego zwykłego pokasływania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaspadi Re: kaszelek.... 21.04.06, 22:54 Z tym kaszelkiem to jest różnie, córcia też pokasływała ok 1-2 razy dziennie i to też nie zawsze. Lekarz ją badał, było ok. ale potem doszedł katar i z dnia na dzień bardzo mokry kaszel i wylądowaliśmy w szpitalu z ciężkim zapaleniem płuc, Mała już się dusiła. Także zawsze lepiej żeby taki kaszelek osłuchał lekarz, takie jest moje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś