kamilka2 21.06.06, 13:53 isć dolekarza?czy przeczekac?Zakraplam jej sół fizjologiczna do noska zeby łatwiej jej sie oddychało....Sama juz nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka5 Re: katar u 2 tyg malucha... 21.06.06, 14:16 Z tak małym dzieckiem poszłabym do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
afrodytakrzys Re: katar u 2 tyg malucha... 21.06.06, 14:21 mój malutki jak miał dwa tygodnie też dostał kataru.na szczescie na tym się skonczyło.pediatra przepisała mu tetrisal.układałam go na sobie na brzuszku żeby spływał i odciagalam gruszką.i szybko przeszło.ale strachu się najadłam żeby nie zrobiłosię zapalenie oskrzeli,albo płuc.życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: katar u 2 tyg malucha... 21.06.06, 14:20 Moje dziecko pierwszy raz dostało kataru jak miało 6 tyg. Zadzwoniłam do lekarza i kazali mi przyjść natychmiast (ma 5 min. do przychodni) bo u takiego brzdąca katar może doprowadzić do zapalenia oskrzelików. Dostał coś ale już nie pamiętam, w każdym razie kazali mi małego często nosić i oklepywać. Kazali przychodzić co 2 dni, bo jeśli nic by się nie zmieniało mieliśmy iść na prześwietlenie płuc. Na szczęście minęło. Nie chcę cię straszyć, ale ja bym jednak poszła do lekarza, bo lepiej nawet przewrażliwiony i zapobiegliwy lekarz niż później większe kłopoty.Dużo zdrówka dla dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jbasko Re: katar u 2 tyg malucha... 21.06.06, 14:37 ja uwazam, ze jesli katar jest obfity najlepiej iść jednak do lekarza, a na katar najlepiej polecam Ci fridę, to jest do ściągania, u mnie się sprawdziła w 100 %, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś