kasia_sp 07.07.06, 07:26 moja córa kończy w poniedziałek 3 miesiące chcieliśmy z mężem coś z tej okazji dla niej kupić poradźcie proszę czy jest coś takiego co warto, co nam się za chwilę przyda? coś z czego mała miałaby duży pożytek? czekam na opinie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blablatka Re: co kupić?? 07.07.06, 09:40 może jeszcze nie na ten moment ale napewno sie sprzyda mata edukacyja-u nas synek uwielbił ten sprzęt a z tańszych rzeczy zestawik szczoteczek do zębów(i na dziąsła) zdaje się canpolu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: co kupić?? 07.07.06, 09:44 matę mamy ) już się sprawdza rewelacyjnie !! mała lubi na niej leżeć a od jakiegoś tygodnia strasznie eksytuje się wiszącym jej nad głową lustereczkiem, wczoraj nawet próbowała je zagadnąć ))) bardzo dziękuję za pomysły! czekam na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
goska2771 Re: co kupić?? 07.07.06, 09:44 A moze lezaczek?ja sama sie nad nim zastanawiam,bo wszyscy wychwalaja.Nie wiem tylko czy na dlugo sie przyda,bo moj synek ma 3,5 mies.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: co kupić?? 07.07.06, 10:07 własnie właśnie !! ja też o leżaczku myślałam ... hmmm?? doradźcie doświadczone Mamy ! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: co kupić?? 07.07.06, 10:22 aha!! i czy jak mam matę edukacyjną to czy warto leżaczek??? czy mata nie pójdzie w odstawkę?? poradźcie plis! Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: co kupić?? 07.07.06, 10:32 Dzieci generalnie lubia lezaczki..bo więcej z nich widac niz jak leza plackiem..moj synek niedługo skończy 6 miesiecy a my dalej lezaczka używamy.....ja mam fischer price przyjaciele z podwórka.kupiłam na allegro...polecam Doma 05.08.99 Wojtek 16.,01.063 Odpowiedz Link Zgłoś