goniusia1977 17.07.06, 11:42 Od kiedy mozna sprobowac proszku dla doroslych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzybowa1 Re: Od kiedy normalny proszek?? 17.07.06, 11:46 my stosujemy normalny proszek od początku, jeśli Twoje dziecko nie jest alargikiem, to warto spróbować. nie używamy natomiasy płynu do zmiękczania tkanin. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: Od kiedy normalny proszek?? 17.07.06, 11:50 ja spróbowałam pierwszy raz jak mała miała 2,5 miesiąca płucząc jednak nadal w płynie Jelp nic złego się nie działo, więc zaczełam płukać także w "dorosłym" płynie oczywiscie zawsze nastawiam dodatkowe płukanie wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Od kiedy normalny proszek?? 18.07.06, 09:52 Odkad skonczyla miesiac piore w normalnym proszku i nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: Od kiedy normalny proszek?? 17.07.06, 21:10 a ja do roku prałam w loweli plus podwójne płukanie teraz piorę w persilu sensitive Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa ja nie uzywałam wcale 17.07.06, 22:34 no prawie wcale-przez pierwsze dni prałam w lovelii,potem kupiłam proszek dzidzius i mała dostała wysypki jak miała 2tygodnie zaczęłam prać w bonuxie i zawsze z lenorem(zwykłym/)-nie mamy problemów ze skrórą Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Od kiedy normalny proszek?? 17.07.06, 23:31 od urodzenia persil sensitive i o zgrozo płyn do płukania Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: Od kiedy normalny proszek?? 18.07.06, 00:06 po skończonym pierwszym miesiącu piorę w Vizirze razem z naszymi ubraniami i dodaję płynu do płukania Lenor Odpowiedz Link Zgłoś
adanis Re: Od kiedy normalny proszek?? 18.07.06, 08:05 ja pralam od urodzenia w naszym proszku i jak zawsze tez z plynem do plukania. Maly nigdy nic nie mial. Odpowiedz Link Zgłoś