milenalena 06.09.06, 13:13 mój synek często ma spocone stópki.nie jest to spowodowane przegrzaniem, często są one chłodne i wilgotne.... co to może oznaczać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kassiik Re: spocone stópki... 06.09.06, 13:21 Moja córeczka zawsze ma spocone stópki i rączki i w ogóle dużo się poci. Lekarka powiedziala mi że to jest brak witaminy D3. a poza tym z braku witaminy D3 robi się krzywica. Dominika ma wystające żeberka. Mam nadzieje ze to się niedługo jakoś samo wchłonie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milenalena Re: spocone stópki... 06.09.06, 13:27 podaję witaminę D3. rzeczywiscie raczki też ma czasami wilgotne, ale tylko stopy i rączki. innych objawów nie zauważylam.pozdrawiam i buziak dla Dominiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kassiik Re: spocone stópki... 06.09.06, 13:30 Dziękuje za buziaczki i przesyłam Twojemu maluchowi również. Dominika ma niedobór prawodpodobnie dlatego ze dawałam jej Wit D3 dodając do butelki dwie krople. Lekarka powiedziala ze może nie wypić do końca czy osadzić się na butli wiec od jakiegoś czasu podaję jej witaminę na smoczek i do buźki. A Ty jak podajesz witamine? Odpowiedz Link Zgłoś
milenalena Re: spocone stópki... 06.09.06, 13:55 dwie kropelki do buziuni, zakraplaczem Odpowiedz Link Zgłoś