mkarotka1 06.09.06, 14:07 Córcia ma początek ciemieniuchy i położna poradziła mi stosować ww krem.Czy kŧóraś używała i może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooonia2 Re: ciemieniucha 06.09.06, 14:33 najlepiej posmaruj oliwka i wyczesac szczoteczka z wlosia dla dzieci ja tak robie raz na jakis czas i nic nie widac.. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: ciemieniucha 06.09.06, 14:35 kup oliwkę, porządnie nasmaruj główke dziecka, niech sobie ta oliwka pobędzie jakiś czas, potem wyczesz włoski. i tyle. nie stosowałam kremów, dla mnie to był zbędny wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
mkarotka1 Re: ciemieniucha 06.09.06, 15:39 Dzięki tak zrobieTylko jeszcze dochodzi część buźki pomiędzy brwiami. Też oliwka? Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: ciemieniucha 06.09.06, 15:51 ja smarowałam równiez brwi oliwka. uważałam tylko żeby nie za dużo i żeby sie do oczka nie dostało. wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: ciemieniucha 06.09.06, 20:10 najlepsza na to emulsja"seboderm" rewelacyjnie schodzi-wyczytalam o niej na forum"pielęgnacja skóry"tam było duzona ten temat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialu Re: ciemieniucha 06.09.06, 20:31 Ja posmarowalam oliwą z oliwek za radą położnej. Oliwki dla dzieci nawet nie mam... Wystarczyło raz posmarowac i zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaimati Re: ciemieniucha 07.09.06, 20:50 Brewki smarowałam kremem nivea, tym w dużym pudelku dla niemowlaczków, to samo za uszkami, bo tam też moj synek miał łuseczki. Pięknie zeszło, po 1 razie. Glówkę smarowałam oliwką i wyczesywałąm. Odpowiedz Link Zgłoś