wedlowka 13.10.06, 11:22 Jesteśmy na bebilonie pepti2-mały nie chce go pić, pediatra zalecił przejście na bebiko omeno2.Proszę o opisanie smaku (wiem,że jest to zadanie trudne).Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phantomka Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 11:43 Ja nie probowalam Omneo, ale pachnie jak przypalone mleko z cukrem - to bylo jedyne mleko, ktorego moja corka nie tknela. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia840 Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 17:47 radze nie kupuj moja julka wcale nie chciała go pic,bo ma gorzki smak Odpowiedz Link Zgłoś
jowelia Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 18:44 Witaj A moja córeńka piła, ale niezbyt długo. Sama się zarządziłam z zakupem. Ale moim zdaniem raczej nie pomogło, bo ulewała dalej. Bo to chyba mleko dla maluchów, które ulewają. Może sie mylę, bo minęło już parę miesięcy. Teraz mój skarbek ma 15 msc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 20:57 a moja mała pije omneo prawie od urodzenia i nie marudzi, smak jest ok, poza tym nie wymyślajcie, bo dzieci nie mają tak wykształconych kubków smakowych, i to co dla nas jest be, maluchom jest obojetne próbowałam bebilonem małą poić, ale strasznie mi po nim ulewała, a w dodatku tak sie strasznie pienił, że nie było widać ile zjadła omneo jest geste i się nie pieni, my polecamy Karolcia i mama Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 20:58 A kto tu cos wymyslil? Moje dziecko plulo tym mlekiem, to mam jej wmuszac i wmawiac, ze nie ma kubkow smakowych wyksztalconych? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 21:19 Widzę, że trafiłam na mamę znerwicowaną, spokojnie, ja napisałam jak jest u nas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 21:55 Nie znerwicowana (conajwyzej z okresem), napisalas, ze wymyslamy, to Ci odpisalam, ze moj "gust" sie tutaj nie liczyl, zreszta bebilon, ktory teraz pije dla mnie jest rowniez nie do przelkniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 22:07 jeżeli to okres, to rozumiem i współczuję, ja niedawno przezywałam pierwszy po porodzie, i myślałam że zabiję męża swego ukochanego łączę się z Toba w bólu Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 22:45 moj partner jest ostrzegany na kilka dni przed zblizajacym sie okresem, ze nastapi huragan w zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
brancz Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 13.10.06, 22:02 moja córcia pije to mleko bardzo chętnie, rzeczywiście ma ono smak raczej nieciekawy, ponieważ ma obniżoną zawartość laktozy, jest przeznaczone dla dzieci z tendencją do ulewania (zagęszczone skrobią) oraz dla dzieci z problemami brzzuszkowymi typu wzdęcia i kolki, ja spróbowalam tego mleka i powiem szczerze,że jest do wypicia powiedziałabym ,że jest jałowe w smaku, trudno powiedzieć czy twojej dzidzi będzie samkowało musi się sama przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
wedlowka Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 14.10.06, 09:00 Dziękuje wam wszystkim za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mariolam12 Re: Smak bebika omeno-proszę o opis 14.10.06, 09:17 Bebiko Omneo ma bardzo podobny smak do Bebilonu Pepti 2 - nawet moim zdaniem Bebilon jest smaczniejszy. Mój synek pił najpierw Omneo a teraz Pepti i smakowało mu i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś