Dodaj do ulubionych

Szukam - DOBREGO Pediatry

IP: *.* 16.08.01, 10:01
Od niedawna mieszkam w Warszawie, a zaden znajomy nie ma malych dzieci. Poszukuje DOBREGO pediatry, ktory nie naduzywa antybiotykow, interesuje sie dzieckiem, nie spieszy sie i ma czas na rozmowe, przyjezdza do domu i jest dostepny pod telefonem. Moze ktos moze mi takiego Lekarza polecic, mam takiego w Lublinie, ktory przyjezdza do dziecka nawet w nocy, ale to troche za daleko.milo by bylo jakby wiedzial co nieco o alergi.dziekuje za pomocAga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Szukam - DOBREGO Pediatry IP: *.* 17.08.01, 07:52
      Co to za pediatra ? Ja akurat mieszkam w Lublinie. Możesz podać na niego jakiś namiar ?PozdrawiamAnia
      • Gość: guest Re: Szukam - DOBREGO Pediatry IP: *.* 17.08.01, 08:28
        Pan doktor nazywa sie Marek Partyka. Panstwowo to podobno przyjmuje w jakiejs przychodni na Porebie. Prywatnie ma gabinet na Choinach gdzie przyjmuje bodajze do 13.00. Potem jezdzi z wizytami domowymi. Pan doktor zawsze nagrywa na sekretarce nr telefonu pod ktorym jest obecny. Wizyta domowa kosztuje 60 zl. Nigdy sie nie spieszy, odpowiada wyczerpujaco na pytania, interesuje sie dzieckiem, przyjezdza podobno cala dobe - mozna takze konsultowac sie przez telefon.Jest podobno najpopularniejszym lekarzem w Lublinie - polecilo mi go pare roznych osob.Telefonow ma pare, ten jest chyba do domu, ale na sekretarce na pewno bedzie nagrany nr do gabinetu0-81 525 89 54.Pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka