Dodaj do ulubionych

POWÓDŹ - NOWORODEK

IP: *.* 21.08.01, 18:02
Przypadkowo dowiedziałam się o pewnej rodzinie, dotkniętej przez powódź, ktora jesienią spodziewa się dziecka. Ja dałam ubrania ciążowe, ale potrzebne są żeczy dla maluszka. Ja nie mam bo miałam pożyczone, ale może ktoś...?Jakby co to dam adres, ale to już poza stroną. Teraz paczki można dla powodzian wysyłac za darmo. fajnie by było gdybyście pomogły, oni nie mają nic, nawet pieluszek tetrowych. gaja
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 21.08.01, 20:16
      Wyślij mi adres.Asia tp
      • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 22.08.01, 09:01
        Mam dużo ciuszków, podaj adres. Pa, pa.
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 22.08.01, 11:18
      Dawaj adres.Monika P
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 22.08.01, 11:36
      Podaaj adres
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 22.08.01, 11:50
      Poproszę o adres. Mam ubranka, kocyki, nowe butelki, nieużywane smoczki i dużo innych "akcesoriów".
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 22.08.01, 17:31
      JESTEŚCIE SUPEROWE.Przeszłyście moje oczekiwania. Wysłalam adres, a poprosze w liscie te panią zeby jesli bedzie za duzo oddala innym w tej samej sytuacji. musze konczyc bo dzidziak placzegaja
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 01.09.01, 09:09
      Daj adres.
    • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 14.09.01, 20:34
      mam problemwiem ze pani Iwona nie dostala zadnej paczki, a spodziewa sie potomka na poczatku października isie zamartwia ze nic nie ma dla niego. napiszcie, czy ktos z was, wyslal wyprawkęa moze adres ktory wyslalam nie doszedlprosze o odpowiedźbardzo mi głupio bo narobilam jej nadziei i ...
      • Gość: guest Re: POWÓDŹ - NOWORODEK IP: *.* 14.09.01, 23:32
        Proszę o adres na priva

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka