Gość: guest IP: *.* 27.11.01, 20:41 Witam wszystkie mamusie.Jaki termometr jast najlepszy dla niemowlaka?Czeka mnie tem zakup a nie mam zielonego pojęcia na co się zdecydować.Pozdrowionka.Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 27.11.01, 21:35 My kupiliśmyelektroniczny. Paskowy jest mało dokładny a zwykłego szklanego obawiałam się bo jak wiesz małym dzieciom i niemowlętom najlepiej mierzyć temperaturę w pupie (najdokładniejsza). Elektronicznym trwa to bardzo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 27.11.01, 21:57 Jak moj Kubus byl niemowlakiem (6 lat) to kupilam termometr elektroniczny-mierzy dokladnie i co najwazniejsze szybko. Dopiero teraz maz wymienila baterie a wiec jest tez bardzo "dlugowieczny". Teraz Madzi tez tym mierzylam temperaturke. Szybkosc mierzenia jest bardzo wazna zwlaszcza gdy sie mierzy w pupci.PozdroAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Jak dolączyć do postu takie śmieszne bużki? IP: *.* 28.11.01, 00:10 Hej1Dziewczyny napiszcie mi prosze jak dolaczyć do postu takie śmieszne ruszjace sie buźki i inne grafiki?Nie mam zielonego pojęcie jak to robicie.Korzystacie z Worda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak dolączyć do postu takie śmieszne bużki? IP: *.* 28.11.01, 10:56 Jak wchodzisz na forum i pojawia ci sie lista forów-na gorze kliknij na "Obrazki do postów"-tam sa wlasnie te buźki.Pozdro\\\\Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak dolączyć do postu takie śmieszne bużki? IP: *.* 28.11.01, 18:07 Dzieki bardzo.A ja wymyslalam i cudowalam a to takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak dolączyć do postu takie śmieszne bużki? IP: *.* 28.11.01, 21:11 Nie ma sprawyA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 28.11.01, 00:31 Pediatrzy marzą o termometrze do ucha.Jest najmniej inwazjny, najdokładniejszy i szybki, ale niestety baaardzo drogi ( 200-250zł) . Dlatego ja również kupiłam dla mojego synka termometr elektroniczny. Mam także paskowy, bo niewiele kosztuje, a przydał mi sie ze dwa razy jako mój uspokajacz. Kiedy mały długo krzyczał i nie mogłam znaleźć przyczyny tego płaczu,myślałam również o gorączce. Paskowy wykluczył to od razu pokazując N, bez rozbierania malca i dodatkowego kłopotu.Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 28.11.01, 10:17 Zgadzam się z Asią. Ja również mam termometr paskowy "do pierwszej diagnostyki" - gdyby okazało się, że temperatura jest podwyższona, to do akcji wkroczyłby elektroniczny, który póki co na szczęście się jeszcze nie przydał.Pozdrawiam,Ania i Emilka (8 tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 28.11.01, 14:21 Witaj!Ja najpierw kupilam termometr-smoczek i niestety nie uzywam, bo mala nie wie jak sie ssie. Potem kupilam elektroniczny termometr Braun (wklada sie do uszka) - fajna rzecz, w czasie mierzenia mala nieruchomieje z przejecia (czeka na dzwiek "piiiiii"). Pare sekund i gotowe. Trzeba tylko mierzyc kilka razy i porzadnie wkladac do uszka, ale to kwestia wprawy. (cytuje swoj chyba wczorajszy post ). No i jest drogi. Ponad 200 zl.Pozdrawiam.Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 28.11.01, 17:27 w przedświątecznych promocjach w Euro, Makro, tesco są po 120 zł- 160 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRA Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 01.12.01, 19:43 A czym się rózni elektroniczny zwykły od elektronicznego do uszka?I jaka jest różnica w cenach? - tzn do uszka 250 a zwykły?Kasiuczy w każdym Makro lub tesco w polsce kupię w promocji ten termometr? (skąd Ty jesteś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 01.12.01, 22:01 W ubiegłym roku za elektroniczny płaciliśmy 30 zł z groszami. Mierzy się nim temperaturę tak jak zwykłym ale dokładniej i szybciej, poza tym jest bezpieczniejszy od zwykłego (jeśli mierzysz temperaturę w pupie to nie boisz się np. że pęknie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRA Re: Termometr.Ale jaki???? IP: *.* 01.12.01, 22:19 Dzięki Izo za odpowiedź. Cena różni się zasadniczo - kupię najpierw ten zwykły elektroniczny (tym bardziej jeśli jest też dobry) Odpowiedz Link Zgłoś