Dodaj do ulubionych

premaxx-baby bag

22.11.06, 11:59
Czy ktos uzywal chusty-nosidelka dla swojej pociechy? mozecie cos napisac? czy
warto, czy sie sprawdzila? czy dziecko lubi w niej przebywac?
Obserwuj wątek
    • 3anek Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 12:48
      hmmm ja mam - użyłam może z 4 razy (synek ma teraz 6 mies.) - teraz na pewno bym
      jej nie kupiła. Jak synka wsadzałm do niej (miał jakieś 3 mies.) wydawało mi
      się, że jest ninaturalnie powykrzywiany (ręce i tak mnie bołały bo podkładałam
      rękę pod spód, żeby leżał bardziej na prosto, a nie tak skulony)- jemu było
      wygodnie, bo zasypiał w niej, ale mimo wszystko za długo - tak max 30 min w niej
      siedział potem już mu nie odpowiadało. Teraz próbowałam wsadzić go i nie bardzo
      mu się podobało. Mój zresztą nie przepada za noszeniem na rączkach - woli
      siedzieć i się roglądać. Dla nas to był zbędny wydatek, który nie przydał się
      kompletnie.
      • plochaczek Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 14:09
        no wlasnie.. jak wlozylam synka (ma 6 tygodni) do srodka to ial badzo przerazona
        minke i zaczal plakac sad obawiam sie ze wydalam bezsensownie kase... bede
        jeszcze probowac, moze cos zle robie
        • mysza1973 Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 14:28
          O kurcze a ja właśnie zamówiłam, bo wydawalo mi się to fajne rozwiązanie,
          szczególnie dla mojej małpeczki przyklejonej do mnie non stop...
          Nic nie mogę zrobić, tylko jak śpi po kilka minut w dzień...mogę tu np. napisaćsmile
    • kowalikm Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 14:31
      Mój mały z koleji był bardzo zadowolony, choć mam nadziję że to nie wyjątek.
      Nosiłam go jak był mały, ale zaczęłam od delikatnego wkładania jak był
      zrelaksowyany - żeby go nie wystraszyć, bo potem klapa. Sprawdziła się
      rewelacyjnie na krótkie wypady do spożywczaka (z koszyczkiem). Ostatnio
      wypróbowaliśmy na wyjściu nową pozycję - na biodrze - rewelacja. Trzeba tylko
      uwzględnić dodatkowy materiał przy ubieraniu malucha - szczególnie w ciepłe dni.
      A
      w taką pogodę jak teraz uważać, żeby go nie zawiało. Ja jestem zadowolona - ale
      opinie są chyba różne.
    • plochaczek Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 14:59
      czyli zalezy od upodoban maluszka , jednemu sie podoba drugiemu juz nie sad ale
      jeszcze poprobuje, a noz zalapie
      • ewitka610 Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 16:00
        Mam i używam tylko do znoszenia i wnoszenia dziecka po schodach na i ze
        spaceru. Nie wkładam w pozycji leżącej, bo płacze strasznie, tylko w siedzącej.
        Do takiego dłuższego noszenia mojemu dziecku nie przypasowała ta chusta.
    • dido_dido Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 16:12
      Dla mnie była i jest niesamowicie przydatna!
      Kupiłam jak synek miał 2,5 miesiąca. Bez problemu ją zaakceptował, był czas, że
      tylko w niej udawało mi się go uśpić. Nawet w tej chwili ja siedzą przed
      komputerem a Antonio śpi w chuście, popołudniami jest nerwowy i raczej nie ma
      szans na zaśniecie samemu w łózeczku. Premaxx jest jedynym sposobem na zrobienie
      zakupów w markecie bo Antek tak długo w wózku nie wytrzyma.
      Do tej pory używamy tej pozycji leżącej. Trzeba się tylko nauczyć odpowiadającej
      pozycji. Antek preferuje taką siedzącą, to pupa a nie plecy są w najniższym
      punkcie. Z racji obecnych gabarytów (jakieś 9 kg) Antkowi najczęsciej nogi
      wystają poza chustę.
      Kupowałam chustę bez przekonania, raczej jako ostatnią deskę ratunku dla
      dziecka, które trudno zasypiało i chciało być tylko na rękach. Okazała się
      stzrałem w dziesiątkę.
    • olimpia_b81 Re: premaxx-baby bag 22.11.06, 16:20
      nosilam i bardzo sobie chwale.mala byla bez smoczkowa, stale wolala o piers a tak moglam chodzic po sklepie bez krepacji majac dziecko stale przy piersi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka