Dodaj do ulubionych

ksiazki o spaniu

IP: *.* 26.03.02, 13:36
drogie mamy!napiszcie mi prosze dokladne tytuly i autorow obu ksiazek, o ktorych tu, na forum duzo mowilyscie. i czy w empiku mozna je jeszcze kupic?i jak rezultaty nauki wedlug tych recept? czytalam w ktoryms poscie, ze jak sie przestanie karmic w nocy, to bedzie spal cala noc a laktacje mozna utrzymac np. rano i woeczorem dawac mleczko. czy tak sie da? Ktoras z Was tak zrobila i sie udalo?pozdrawiam.antysia
Obserwuj wątek
    • Gość: dhc Re: ksiazki o spaniu IP: *.* 26.03.02, 15:00
      Podaję jedną z nich:"Każde dziecko może nauczyć się spać" Hartmut Morgenroth , Anette Kast-Zahn , Media Rodzina www.merlin.com.pl
    • Gość: Hermiona Re: ksiazki o spaniu IP: *.* 26.03.02, 15:26
      Potrafię odpowiedzieć Ci tylko na jedno pytanie, a raczej powiedziec Ci, jakie są moje doświadczenia. Ja też słyszałam, że dziecko zaczyna przesypiać całe noce, kiedy odstawi sie je od piersi i po prawie 1,5 roku karmienia postanowiłam to zrobić. Synka, owszem, odstawiłam, ale wcale nie zaczął przez to spać lepiej, a wręcz przeciwnie - pierś była zawsze uniwersalym usypiaczem, a kiedy jej zabrakło, nie wiedziałam, co robić ( Jędruś poza tym nigdy nie uznawał smoczka) - siedziałam z Nim, nosiłam Go, kładłam się razem z Nim.... Chociaż, oczywiście, każde dziecko jest inne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka