IP: *.* 05.04.02, 12:28
Ciekawa jestem czy wasze maluchy, te większe i te mniejsze, pogadują sobie przez sen? Mój niespełna 6tyg Stach dostarcza nam niemałych wrażeń :ouch: Co noc kilkakrotnie przeprowadza przydługie elaboraty zlożone z postękiwań oraz dźwięków typu eeeeeeeee, aaaaaaaa. Zrywamy się niejednokrotnie myśląc że się obudził a on sobie właśnie w najlepsze śpi :lol: :lol: :lol: I co wy na to? Czy to tylko bogate życie wewnętrzne? A może coś z nim nie tak?!!!Pozdrawiam, MartaB, mama Staśka :bounce:PS> Aha, i wcale nie robi wtedy kupki, nie,nie,nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama-Kangurzyca Re: Przez sen IP: *.* 05.04.02, 12:59
      Hehe! Mój Krzyś w tym wieku też był bardzo wymowny, a raczej skrzypliwy, i często nas zrywał, po czym okazywało się, że słodko spi :sleep: . Na szczęście już mu minęło i teraz naprawdę "śpi jak niemowlę". Nie matrw się, i wy niedługo będziecie spać spokojniej. Pozdrawiam!
    • Gość: Aluc Re: Przez sen IP: *.* 05.04.02, 14:12
      Nasz Maksio stęka, jęczy i próbuje oberwać sobie nos i uszy. Nazywamy to walką z powtorami :lol: jak kilka razy zaproponowałam mu cyca, bo myślałam, że głodny, to był wyraźnie zdziwiony i zaraz znowu zapadał w sen i walczył dalej :lol:
    • Gość: DorotaJ Re: Przez sen IP: *.* 06.04.02, 09:54
      No popatrz Marto, właśnie przed chwilą pytałam się o podobną sprawę dziewczyn w temacie "maluszki lutowe".Już się do tego przyzwyczailiśmy, ale początki to temat na komedię... te zrywania się z łóżka, te biegi na pięterko, te chwile ciszy przepełnione grozą "budzi się!". Tak, tak... działo się nieźle...Szkoda, że jeszcze się głośno nie śmiała, tylko uśmiechała...PozdrawiamDorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka