kasi3k1 14.12.06, 19:46 Moja 3,5 tyg coreczka od 3 dni robi kupke raz dziennie czy to normalne?? pomozcie!!!Karmie butelka widac ze jej to przeszkadza prazy sie robi sie czerwona i nic nie idzie dopiro po czopku ja puszcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnika Re: Nie robi kupki!!! 14.12.06, 19:57 z tymi czopkami nie przesadzaj - moja siostra jest połozną i twierdzi, ze to naprawdę ostateczność bo mogą narobić szkody. lepiej obetnij na zero paznokieć w małym palcu, posmaruj go zwykłą oliwa z oliwek lub rzepakową i delikatnie masuj wejscie do pupy, mozesz troszkę palec wsunąć ale tylko troszkę cały czas masując -powinno pomóc; a swoja drogą szkoda, że karmisz butelka -pewnie stąd te problemy Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: Nie robi kupki!!! 14.12.06, 20:03 dzieki za tak szybka odpowiedz!niestety karmie butla bo mam bardzo malo pokarmu i mal jest glodna staram sie ja przystawiac do piersi zeby cos sobie uciagla ale nic to nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
czarnika Re: Nie robi kupki!!! 14.12.06, 20:07 możesz tez podać lakcid to troche unormuje flore bakteryjną, ale trzymaj go w lodowce i na pół godziny przed podaniem wyciągnij i zalej paroma kroplami przegotowanej wody pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monique595 Re: Nie robi kupki!!! 14.12.06, 20:22 Pij herbatki poprawiające laktację np. Hippa albo fito-mix-fix Herbapolu a u mnie najlepiej sprawdziły się granulki ricinus communis firmy boiron. Odpowiedz Link Zgłoś