Dodaj do ulubionych

"Chrapliwy" oddech.

IP: *.* 07.03.03, 14:42
DziewczynyMój 9,5 miesięczny synek często zaczyna oddychać "chrapliwie" i nie potrafi tego odkaszlnąć. Zdarza mu się to parę razy w ciągu dnia. Lekarz powiedział, że u małego dziecka może się zbierać taki śluz, ale mnie to niepokoi. Czy dzieci którejś z Was tak miały? O czym to może świadczyć? Czy tak może się objawiać alergia pokarmowa na przykład na nabiał? Boję się, żeby to się nie przerodziło w astmę... Proszę o pomoc wszystkie e-mamy. Zaniepokojona Ania, mama Dominiczka.
Obserwuj wątek
    • Gość: gkasia Re: "Chrapliwy" oddech. IP: *.* 08.03.03, 15:50
      tak. moja corka tak oddychala do skonczenia pierwszego roku zycia. lekarka mowila ze u malych dzieci zwykle tak sie objawia niewielkie zwezenie krtani, ktora pozniej sama rosnie do normalnych rozmiarow. i chyba miala racje bo "chrapliwy" oddech rzeczywiscie jej minal. pozdrawiam. kasia, mama 3-letniej madzi i 2-miesiecznego maciusia
      • Gość: AnetaLelonek Re: "Chrapliwy" oddech. IP: *.* 09.03.03, 13:56
        Witaj Moja 7 m-czna Juleczka ma to samo, lekarka w naszym przypadku stwierdziła że Juleczka tak bawi się sliną- nie połyka jej tylko się jej zbiera. Dodam że robi tak rżadko, w nocy śpi spokojnie i nic nie "chrobocze"
        • Gość: Nanka22 Re: "Chrapliwy" oddech. IP: *.* 09.03.03, 16:24
          Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie trochę. Mam nadzieję, że Dominik z tego wyrośnie. Skonsultuję się jeszcze z jednym lekarzem na wszelki wypadek.Pozdrawiam, Ania i Dominiczek :) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka