oliwka26 19.01.07, 21:12 Czy zakładacie swoim dzieciaczkom rajtuzki???Moja znajoma powiedziała, że dzieci się w nich źle czują i nie zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla.an Re: czy rajstopki "gryzą" 19.01.07, 21:21 A ile znajoma ma lat?Bo z pewnością jako dziecko nie nosiła rajtuzków tej jakości co dziś.Są mięciutkie,milutkie ,elastyczne ,a do tego takie kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19751 Re: czy rajstopki "gryzą" 19.01.07, 21:24 moja zaczyna raczkować więc codziennie ubieram ją w rajstopki bo wygodnie jej się jest odpychać,patrzę tylko przy zakupie aby miały luźną gumeczkę ale moja mała dobrze się w nich czuje wydaje mi się że dziecko dało by ci znać w pewien sposób(drapanie po nóżkach,lub usiłowanie zdjęcia)że ją rajstopki gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakarolka1 Re: czy rajstopki "gryzą" 20.01.07, 09:05 Ja zakłądam synkowi reajtuzy od kiedy skończył 4 miesiace. Teraz ma 6 miesiecy i w ogóle nie kupuje mu śpiochów (pajacyki tylko na noc).Ale kupuje rajstopki te lepszej jakości a nie te po 5 zł nabazarku czy w koszu w ma5rkecie. Jak bedzie wiekszy to myśle że będę sie zaopatrywać w te tańsze. Przeprasz am za błędy ale piszemy razem z synkiem.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: czy rajstopki "gryzą" 19.01.07, 23:53 ja jako dziecko nie cierpałam rajstopek, ale teraz są z pewnością inne, bo moje córki chętnie noszą. Ja chcę im zrobic dobrze i zakładam np. spodnie dresowe i skarpetki, a one domagają się rajstopek, więc musza sie w nich dobrze czuć. aga Odpowiedz Link Zgłoś
kathia_25 Re: czy rajstopki "gryzą" 20.01.07, 06:22 od kiedy mój synek nosi rajtuzki jest najszczęśliwszy pod słońcem,bo może wierzgać nogami do woli Odpowiedz Link Zgłoś