beatka255 20.01.07, 13:01 moja 6 miesieczna corcia nie chce sie przewracac sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie .jak ja zmotywowac?martwi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Re: obracanie sie 20.01.07, 13:11 Moja corka ma ukonczone 7 miesiecy i przedwczoraj nauczyla sie przewracac z brzuszka na plecy-sama,tak dlugo kombinowala i marudzila,az sie nauczyla. Z pleckow na brzuszek nauczyla sie jak miala jakies 5 miesiecy...no i teraz turla mi sie po calym pokoju Kladz coreczke czesto na kocu na dywanie,niech sobie szaleje i probuje,obracaj ja na brzuszek i spowrotem-my tak sie bawilismy z nasza corcia,zeby sie nie bala i zobaczyla ze tak tez moze. Kladz obok niej zabawki,niech wyciaga do nich lapki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_aa Re: obracanie sie 20.01.07, 14:41 Mój zaczął przewracać się z brzuszka na plecki również jak skończył 7 miesięcy, czy późno?...chyba nie, raczkować zaczął jak skończył 10 miesięcy, choć rodzice w większości widzieliby raczkujące 7 miesięczniaki....radze spokojnie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś