mamaimati 05.02.07, 21:57 Zastanawiamy się nad kupnem synkowi huśtawki. Mam tylko wątpliwości, czy już nie jest na to trochę za późno. Mały ma 10 i pół miesiąca. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111a4 Re: Huśtawka 05.02.07, 22:16 ja nie miałam hustawki. i tez sie zastanawiałam.az kiedys u znajomych sie przekonałam ze córka taka hustawka nie jest zainteresowana. i to dziwne,bo takie hustawki na placu zabaw wzbudzaja jej wielkie zainteresowanie i moze siedziec na nich z godzine!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: Huśtawka 05.02.07, 22:21 Nie mieliśmy hustawki, jakoś nigdy nawet o tym nie myśleliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: Huśtawka 05.02.07, 23:20 Mój mąż pewnego pięknego dnia przyniósł do domu huśtawkę dla naszego synka.Co prawda huśtawka uzywana ,ale w stanie idealnym ,stoi teraz bezużytecznie w pokoju i służy za wieszak.Synek nie wykazuje krzty zainteresowania huśtawką i płacze,gdy chcę go pobujać.Zakup hybiony. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Huśtawka 05.02.07, 23:25 moja corka tez ma 10 miesiecy i tez chce jej kupic hustawke. i nie wydaje mi sie ze to za pozno. zastanawiam sie nad taka na powietrze , a nie stojaca do domu, zreszta w moim malym mieszkaniu nie ma na nia miejsca. a u babci na wsi moglaby sie super bujac. mysle o takiej przedzila wiekowy to (9 mcy do 4 lat) allegro.pl/item162509490_hustawka_2_w_1_little_tikes_wyslka_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Huśtawka 06.02.07, 07:32 moj synek ma dwie hustawki graco, jedna mniejsza lezaca i druga wieksza siedzaca, uzywam obie ale sporadycznie, daloby sie obejsc bez nich, fajnie sobie z nich usypia . Odpowiedz Link Zgłoś
mamama12 Re: Huśtawka 06.02.07, 10:07 a my mamy taki leżaczek -hustawke ale kupiliśmy ja jak mały miał około 4-5 miesięcy i sprawdziła sie super, wszystko mogłam w domu zrobić w kuchni itp. stawialam sobie ja tak żeby niuniek mnie widział i potrafił sie bujac nawet godzine czy półtorej - obiad udalo mi sie nawet ugotowac www.allegro.pl/item163950681_hustawka_lezak_bujak_fisher_price_dobra_cena_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamama12 Re: Huśtawka 06.02.07, 10:09 dodam że teraz ma 9 miesięcy i tez sie czasem buja albo go szdzam jak musze coś zrobic to na chwile go przypinam dam cos do łapki i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
marta28.j Re: Huśtawka 06.02.07, 11:32 Nasza Julia dostała huśtawkę jak miała 12 miesięcy, bardzo udany zakup , uwielbia się bujać na niej,a jest to taka mocowana do futryny w drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_lo Re: Huśtawka 06.02.07, 11:41 Mój synek dostał huśtawkę taką wiszącą na futrynie jak miał 9 m-cy. Teraz ma 11 i nadal uwielbia się huśtać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
trufla3 Re: Huśtawka 06.02.07, 11:46 Mamy hustawke i Papryka jest zainteresowana.Jedynym minusem jest jej wielki rozmiar.Zajmuje mi kawal pokoju.Nie moge sie doczekac kiedy bedzie ciepla wiosna aby wyjsc z nia na taras. ..... Pati Trufla i jej kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś