twixy 20.02.07, 22:35 Nie widziałam takiego wątku wcześniej, a jak się powtarzam to proszę mnie dobrze skierować. Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola07 Re: Co sądzicie o siedzonkach bumbo? 20.02.07, 22:46 Są fajnym rozwiązaniem dla nie siedzących maluszków,problem w tym że w realu nie można ich nigdzie kupić,gdziekolwiek zapytam, to oczy zdziwione i pytają ,a co to takiego?.Mieszkam w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 sa na allegro 20.02.07, 23:01 ost widziałam-sama bym czegoś takeigo nie kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
twixy No to jeszcze raz 20.02.07, 23:11 No dobra, to może inaczej, bo trochę się nie rozumiemy. Nie szukam siedzonka. Chcę dowiedzieć się jakie są zalety lub wady tego typu "wspomagaczy". Pomińmy wątki o oszczędności miejsca, higienie, możliwości karmienia itp. Czy dziecko jest stabilne, czy nie wpłynie to negatywnie na kręgosłup w przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 Re: No to jeszcze raz 20.02.07, 23:21 hmm ja się nie znam ale na pierwszy rzut oka wydaje mi się nizeyt zdrowe dla kręgosłupa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Co sądzicie o siedzonkach bumbo? 21.02.07, 09:42 ja kupiłam to dla swoich bliźniąt, na szczęście jedną sztukę Kiedy pokazałam to rehabilitantce powiedziała, że jeśli dziecko samo siedzi to może być, natomiast jeśli nie to w przyszłości skolioza i takie tam Generalnie nie ma większego zastosowania. Tak więc kupiłam sobie mebel, bo jak maluchy usiądą to nie będzie im potrzebne. Chociaż przyznam, że maluchom bardzo się bumbo podoba Odpowiedz Link Zgłoś