maria252 10.04.07, 11:38 Od kiedy Drogie Mamy woziłyście wasze dzieci w spacerówkach a nie w gondolkach na płasko. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3xmama Re: Zamiana wózków 10.04.07, 11:59 Ja zaczęlam jak mała miała 7 miesięcy, w pozycji półleżącej. Leżąc wrzeszczała w niebogłosy więc kupiłam ciepły śpiwór i wygodną, dużą spacerówę żeby mała mogła w niej spać. Najpierw rozglądała się a potem spanko..... Odpowiedz Link Zgłoś
zozolica Re: Zamiana wózków 10.04.07, 12:22 ja wózeczek głęboki zamieniłam na spacerówke jak mały skończył 8 miesięcy. Moja spacerówka rozkłada się całkowicie płasko, więc mały jak znudzi sie oglądaniem świata na siedząco, to rozkładam oparcie kładę go i sobie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: Zamiana wózków 10.04.07, 13:43 Jak mały skończył 6 miesięcy przesiedliśmy się do spacerówki. Gondoli nienawidził i darł się na spacerach. Nasza spacerówka rozkłada się niemal na płasko, i w ten sposób jeździliśmy na początku. mały był spokojny bo więcej widział. Na siedząco zaczęliśmy jeździć jak miał chyba 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaq Re: Zamiana wózków 10.04.07, 15:07 Ja zmieniłam gondolke na spacerówkę jak mały skończył 5 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś