oliwia_ma 12.04.07, 16:04 Mój miesięczny syneczek poza zrobieniem normalnej, musztardowej kupki, wydala sam płyn o konsystencji jakby piany. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejka1987 Re: dziwna kupka 12.04.07, 16:11 to chyba nie jest normalne skontaktuj sie z pediatra chodzby telefonicznie i sie dowiedz co masz robic...:0 ona ci najlepiej doradzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonia2 Re: dziwna kupka 12.04.07, 16:36 Ta sprawa byla juz nie jednokrotnie poruszana na forum pienista kupka moze swiadczyc o nadmiernej ilosci gazow w jelitach-tak mi powiedzial pediatra a u mojej malej takie kupki pojawialy sie bardzo czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
qivy Re: dziwna kupka 12.04.07, 19:52 Pierwsza sprawa, czy maluch jest karmiony pieersia???? Bo jesli tak - to nie masz sie czym przejmowac. Ja tez tak panikowalam, a okazalo sie, ze to norma... Podobnie jak zielone czy strzelajace kupy... Nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: dziwna kupka 13.04.07, 11:21 Tak, karmię piersią. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś