wiolka007 22.05.07, 13:24 Dziewczyny co sadzicie na temat karuzeli ktora przywiesza sie maluchowi nad lozeczkiem? Moja mama twierdzi ze to glupi pomysl bo dzieci przez to zezuja.. Ja twierdze ze jest zupelnie inaczej.. A co wy sadzicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: " karuzela" 22.05.07, 13:28 Fajne W koncu wiadomo od czego jest zez Odpowiedz Link Zgłoś
kropka07 Re: " karuzela" 22.05.07, 13:32 Mój 4,5 miesięczny6 synek ma karuzelkę nad łóżeczkiem od urodzenia (fisher price - misie); od jakiegoś drugiego tygodnia życia już zwracał na nią uwagę, a "pokochał" ją chyba w drugim miesiącu. Teraz co najmniej raz dziennie po jedzeniu ląduje w łózeczku, żeby popatrzeć na misie - niezmiennie ma z tego dużo radości (my zresztą też!). Potrafi tak ze 20 minut. Teraz jest wioększy, więc czasem dowieszamy mu jakąś inną zabawkę, żeby same misie mu się nie znudziły - póki co nie wygląda na to, żeby mu się znudziła. Polecam - to fajna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas Re: " karuzela" 22.05.07, 17:21 u nas się sprawdziła bezbłednie, Zosia ma 5 miesięcy i bardzo ją lubi. poza tym jest to znak do spania co też ułatwia nam życie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: " karuzela" 22.05.07, 18:48 Witam. U nas się sprawdziła, mała zainteresowana była, potem lubiła łapać, potem potrząsać, a potem ją połamała Ma dwa latka i zeza nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
spa746 Re: " karuzela" 22.05.07, 19:40 To była ulubiona zabawka synka do 4 mis. i bynajmniej nie zezował ani nie zezuje. Czasem mamy lub babcie maja jakies dziwne wyobrażenia nie majace kompletnie nic wspólnego z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: " karuzela" 22.05.07, 20:43 my mamy i nie zezuje. polacam, bo dziecko lezy samo a ja mam czas dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: " karuzela" 22.05.07, 22:43 Super.. Bardzo Wam dziekuje.. Moze to tylko babcina zazdrosc sie obudzila w mojej mamie gdy dowiedziala sie ze ta karuzele moja corcia ma dostac od drugiej babci.. Pozdrawiam Was goraco papa Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: " karuzela" 23.05.07, 00:06 karuzele sa dobre bo dzieciak sie czyms zajmie a mama moze sie ogarnac w tym zcasie poza tym to stymuluje jego oczy a zdanie babci moze sie wzielo tez z tego ze kiedys nie bylo takich bajerow dla dzieci,mysmy tego nie mialy i jakos zyjemy,wiec i naszym dzieciom to nie potrzebne moj ojciec do dzis ze pieluchy tetrowe sa najlepsze i zeby karmic mlodego mlekiem"niebieskim"(moze pamietacie,ze 20 lat temu bylo takie mleko dla niemowlat w niebieskich torebkach),aha no i jak mlody mial pol roku to uszlyszalam calkiem powazna rade abe podawac mu juz mleko krowie,bo przeciez juz jest duzy i moze,no i skorke od chleba tez mata edukacyjna byla"fe"bo bez sensu,ja nie mialam to Junior tez nie musi olej rady,no chyba ze faktycznie ma ktos racje(matka tez nie jest nieomylna) Odpowiedz Link Zgłoś
12o Re: " karuzela" 23.05.07, 00:00 ja uwazam ze jest to swietna zabawka dla maluszka moja oliwka ma taka karuzele powieszona od urodzenia teraz ma 14 tygodni i ma z karuzeli wielka frajde uwielbia wpatrywac sie w krecace i grajace misiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś