ewelinka191 06.06.07, 23:12 jak piore synkowi w proszkach np lovela,jelp,dzidzius to dostaje uczulenie a w samej wodzie nie,ale ciuszki nieraz ma zabrudzone i jak sprac??czym mozna jeszcze prac???prosze o porady,dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figamarta Re: w czym prac?? 07.06.07, 08:55 Sprobuj platki mydlane. Sa do kupienia platki mydlane w plynie, nadajace sie do prania w pralce. Nie pamietam firmy, ale butelka byla rozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: w czym prac?? 07.06.07, 09:19 na lovelę cała moja rodzina (mama leczyła się po niej pół roku) jest uczulona, a o dziwo, po Arielu i Persilu nic się nikomu (łącznie z 1-miesięczną córą) nie dzieje. Trzeba więc próbować - ja Ariel pierwszy raz kupiłam w chwili rozpaczy, kiedy też się zastanawiałam, w czym prać, bo wydawało mi się, że skoro mam uczulenie na Lovelę, to zostaje tylko szare mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: w czym prac?? 07.06.07, 09:43 ja piore w zwyklych od poczatku i dziecku nic nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
felixa1 Re: w czym prac?? 07.06.07, 14:54 A może Cypisek, dostępny w MAKRO za 10.48/1.8 kg Odpowiedz Link Zgłoś
bliss73 Re: w czym prac?? 07.06.07, 20:41 Ja od początku piorę w proszku "Dzidziuś",wszystko z małą ok i proszek pięknie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
anmod Re: w czym prac?? 07.06.07, 20:44 polecam płatki mydlane w płynie BEBI (to te w różowej butelce) produkt polski, niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: w czym prac?? 07.06.07, 20:50 Na poczatku pralam w proszku Jelp, ale nie zawsz sie dokladnie wyplukiwal, teraz piore w plynie do prania Bebi i plucze w Coccolino. Wszystko ladnie sie dopiera i pieknie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś