kasiu-83 19.06.07, 12:01 Mam pytanie jak długo trzeba prać w specjalnym proszku dla dzieci wiem że niektóre są uczulone i trzeba bardzo długo go używać ale jeśli nie to kiedy można spróbować uprać w normalnym proszku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:05 mala ma 7 msc, piore zawsze w dzidziusiu ciuszki mozesz prac jak dlugo chcesz, a jak nie chcesz mozesz je wyprac w zwyklym proszku nie ma problemu, jak malej wyskoczy wysypka to zmienisz proszek jak nie to ok, nawet od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:06 jesli w rodzinie nie ma alergikow to najlepiej prac w zwyklych niz przyzwyczajac skore dziecka do specjalnego. ja piore od samego poczatku w bonuxie i plucze w lenorze i wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mizz Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:06 Ja zaczęłam prać w normalnym proszku jak bobas skończył 5 miesięcy, czyli od 6 m-ca, ale moja siostra już po skończeniu 3 miesiąca. Spróbuj może uprać 2, 3 rzeczy w normalnym proszku, załóż je bobasowi i sprawdź czy nie ma uczulenia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:09 ja z 8 miesięcy prałam w loveli potem zmieniłam na persil sensitive i piore w nim rzeczy malej i nasze, ale oddzielnie - moze niepotrzebnie, nie wiem niestety persil pierze duzo gorzej i jak jest jakas plama to w ogloe jej nie spiera wiec sprobuje chyba zwyklego jakiegos proszku i jak nie bedzie uczulenia to tak juz zostanie a jak bedzie to chyba wroce do loveli Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:10 Właśnie dzisiaj robiłam pranie w dwóch proszkach następnym razem spróbuje i zobaczymy co się będzie działo dzięki za rady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agra81 Re: Pytanie o pranie 19.06.07, 12:25 Witam! Ja nigdy nie uzywałąm specjalnego proszku. Mały ma 7 m-cy i żadnej wysypki nigdy nie miał. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś