ninula2003 26.06.07, 10:26 Witam.od kiedy można dziecku podawać chrupki kukurydziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucymama Re: chrupki kukurydziane 26.06.07, 10:36 od 6, 7 m-ca, nie musi mieć nawet ząbkówpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k_19 Re: chrupki kukurydziane 26.06.07, 10:49 A ja o chrupkach z lidla. Wczoraj chciałam kupić młodej, z przyzwyczajenia spojrzałam na skład, a tam: może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i zdaje się, że czegoś tam jeszcze. Dziecko mam alergiczne więc ich nie kupiłam, ale pierwszy raz spotkałam się z takiem "składem" chrupek Odpowiedz Link Zgłoś
anjak27 Re: chrupki kukurydziane 26.06.07, 10:57 Ja wczoraj dałam małemu pierwszy raz chrupkę do ręki (prawie 8 m-cy). Doskonale sobie z nim poradził. Mamlał aż zjadł całego, oczywiście cały się upaćkał, ale radochę miał. Jak dajesz np. kleik kukurydziany to chrupki też można. Ja też zaczęłam chrupki dodawać do owocków. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryduszek31 Re: chrupki kukurydziane 26.06.07, 16:20 Kurcze a ja dałam dzisiaj i wszystko fajnie było do momentu kiedy nie poczuł kawałka w gardle...i zwymiotował. Czy wasze pociechy też mają takie czułe gardziołka? A więc narazie wyleczyl mnie z podawania mu chrupek Odpowiedz Link Zgłoś