Dodaj do ulubionych

uszko-POMOCY

19.07.07, 13:28
Mam problem moja coreczka(2miesiace) ma chyba cos z lewym uszkiem cos dziwnego
z niego wylatuje taki wodnit wosk,zaznaczam ze nie jest to ropa.Wczoraj bylam
u pediatry dostala skierowanie do laryngologa niestety dzis rano chcialam sie
umowic z trzema i wszyscy sa na urlopach do konca lipca. Czy sa tu mamy z Rudy
Slaskiej ktore moze maja namiary na jakiegos prywatnego laryngologa moja pani
doktor nie zna bo dzwonilam i pytalam.Co mam robic moze ktoras z mam miala
taki problem? dodam jeszcze ze pani pediatra powiedziala ze nic tam nie widzi
mala goraczki nie ma tylko lapie sie za to uszko i zrobila sie strasznie
placzliwa rece mi juz opadaja prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • tolka11 Re: uszko-POMOCY 19.07.07, 13:58
      Przedwczoraj moje dziecię dostało 40 st. Pediatra podejrzewała ucho, napisała
      na cito skierowanie do laryngologa, pojechałam w ciemno bez umawiania. przyjeli
      bez kolejki, natychmiast. ucho faktycznie chore. Pojechałam do Chorzowa do
      poradni na Powstańców Śl. To w centrum, równoległa do Wolności, na wysokości
      Banku Śl. Normalnie tam na wizytę czeka się ponad miesiąć. Tylko na skierowaniu
      musi być, ze konieczna natychmiastowa konsultacja. Powodzenia.
      • tolka11 Re: uszko-POMOCY 19.07.07, 14:12
        W ostateczności wieczorem na pogotowie, tam dadzą ci skierowanie na ostry dyżur
        do szpitala. Zrobić coś z tym uchem trzeba szybko, bo to maluszek.
        • anus31 Do tolka11 20.07.07, 17:45
          Jestem Ci bardzo wdzieczna za porade bylam tam dzisiaj na skirowaniu tez mialam
          cito i faktycznie przyjeli nas bez problemow.Tylko od lekarza ciezko sie czegos
          dowiwdziec na moje pytanie czy to zapalenie ucha srodkowego odp( mozna tak
          powiedziec)czyli za duzo nie wiem. Malenka dostala 10 zastrzykow i to jest
          najgorsze serce mi sie kraje tak mi mojej Amelci zal!!!
          • tolka11 Re: Do tolka11 21.07.07, 15:41
            Cieszę się, że się udało. Po tych zastrzykach będzie zdrowa. Moja dostała lek w
            syropie. Wymiotuje tym dalej niż widzi, żołądek ją piekielnie boli, wolałabym
            zastrzyki. nie są tak inwazyjne dla żołądka. No ale ja durna myśłałam [nie wiem
            na jakiej podstawie], że moje najmłodsze będzie miało lepszy żołądek niż
            starszaki. Powodzenia.
            • anus31 Re: Do tolka11 21.07.07, 15:53
              to popros o zastrzyki powinno sie udac nawet u pediatry jezeli Mala nie toleruje
              tego syropku Pozdrawiam
      • elise1 Re: uszko-POMOCY 21.07.07, 20:53
        jedz z małą na pogotowie bo może to być zapalenie ucha,prawdopodobnie dostanie
        antybiotyk,jedz i nie czekaj bo z uszami nie ma ząrtów
        moja mała ma 5,5 miesiąca i juz miała 2 razy obustronne zxapalenie uszu i tak
        jak u twojego dziecka leciało jej-to juz jest poważny stan zapalny,bo doszło do
        pęknięcia błonki,kup kropelki aftalgin-nie sa na recepte i zakrapiaj ucho na
        noc wkładając potem wate
        pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka