mamaania7 01.10.07, 13:30 Mój maluszek skończył cztery tygodnie od wczoraj ma coś w postaci chrypki. Tak jakby mu coś przeszkadzało w gardełku na przykład spływający katar ale kataru nie ma. Co to może być?? Słychać to tylko rano lub wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: Chrypka? 01.10.07, 13:55 Może ostatnio dużo krzyczał? dzieci chrypke po krzyku mają. Moja córcia od urodzenia praktycznie tkai lekko chrypliwy glos ma i czasami abrdziej, czasami mniej to słychac. Pediatra podejrzewa, ze ma tkaie grudki na strunach głosowych,z którymi mogła urodzic sie i albo to minie albo lekko chrypki glos jej zostanie. Mamy skierowanie do laryngologa, zeby to obejrzał to pewnie niebawem będziemy wiedziec cos wiecej w sprawie tej chrypki. Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: Chrypka? 01.10.07, 15:35 U mojego po takiej chrypce okazało się że ma alergie na mleko które dostawał więc może to jest to.Jeśli karmisz piersią to nic ci nie radze bo poprostu nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julki_2606 Re: Chrypka? 01.10.07, 18:58 Moja córcia tez miała ostatnio chrypkę. Płakała więcej niż zwykle, wręcz krzyczała. Dawaliśmy Jej Calcium syrop. Chrypka przeszła po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś