renne1 14.11.07, 14:54 Czym przykryć dziecko na noc, kiedy już wyrósł z rożka? Do tej pory spał w rożku przykryty kocykiem. Teraz sam kocyk nie wystarcza bo mój maluszek kopie i wierzga nóżkami. Zastanawiam się nad śpiworkiem. Co polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renne1 Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 14:58 mam kołderkę, ale ona jest ogromniasta!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 15:01 po wyjęciu wkładki z rożka robi sie kołderka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.g.a Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 15:10 Mamy takie okrycie 3w1.Okrywam nim Maksa jak kołderką,a na to kocyk.Małemu jest ciepło i się nie rozkopuje Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 15:15 spiworek jest fajny ale nie dla kazdego malucha.Moj maly dosyc intensywnie wierci sie w lozeczku i obrecal sobie ten spiworek na okolodlatego kolderka jest dla nas lepsza.Chociaz osobiscie wolalbym wlasnie spiworek bo nie martwilabym sie w nocy,ze sie rozkopal...Do pewnego momentu rowniez uzywalam rozka jako kolderki ale teraz synek jest juz za duzy i potrzebuje wiekszego okrycia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia79a Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 16:33 jak mój Synal wyrósł z rożka to próbowałam go przykrywać tym rożkiem rozłożonym ale się rozkopywał a kołderka tak ogromna, że się bałam, że mi pod nią zaginie- kupiłam śpiworek na suwak i sprawdza się świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 17:28 nigdy nie mialm rozka.najpierw mala zawijalam w pieluche flanelowa lub w kocyk,pozniej kupilam spiworek do spania. polecam tez kocyki zapinane na suwak w rozek. super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: czy przykrywacie??? 14.11.07, 23:32 moja roczna corka prawie od poczatku spi w spiworku, kiedys w taki duzym wozkowym, samym, a teraz w cienkim spiworku, ale przykrywam dodatkowo koldra Odpowiedz Link Zgłoś
agawsz1 Re: czy przykrywacie??? 15.11.07, 08:46 Moja prawie 4msc córka śpi w śpiworku od dawna i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania przy jej kopaniu nogami. Narazie jeszcze niczym nie przykrywam, chociaż śpiworek jest cienki, bo ma dosyć ciepło w pokoju i nie chce jej przegrzewać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donna28 Re: czy przykrywacie??? 15.11.07, 09:01 jeśli kopie, to śpiworek najlepszy Moja aż tak nie kopie, zwykle przykrywam kocykiem, choć śpiworek też czasem jest w użyciu. To chyba jedyne opcje Odpowiedz Link Zgłoś