mmpiasny 21.12.07, 21:02 Witam, chcialam Wam wszystkim e-mamom z forum Niemowle, dzieki ktorym nie raz wybrnelam z opresji zyczyc wszystkiego najlepszego z okazji zblizajacych sie Swiat - oby byly zdrowe, szczesliwe i rodzinne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Zyczenia:) 21.12.07, 21:15 Właśnie miałam założyć taki wątek Wszystkim mamom z forum życzę spokojnych i rodzinnych Świąt,by Wasze dzieci były radosne i spokojne, życzę Wam byście odpoczęły w te Święta i z nową siłą wkroczyły w ten Nowy rok, życzę dużo radości z otrzymanych prezentów, zielonej, pachnącej choinki i śniegu za oknem, którego na razie brakuje, życzę przede wszystkim miłej atmosfery Swiąt, żeby udzieliła się ona każdemu, żeby zapomniał o tych wszystkich problemach i cieszył się z tego, że Święta nastały. Jeszcze raz CUDOWNYCH ŚWIĄT! pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
2nati Re: Zyczenia:) 23.12.07, 12:06 Ja ze swojej strony rownież składam najserdeczniejsze życzenia. Zrdowia, szczęścia, powodzenia i w Nowym Roku marzeń spełnienia. Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Życzy e-mama Natalia z mężem i synem Bartusiem Odpowiedz Link Zgłoś
justii00 Re: Zyczenia:) 22.12.07, 09:20 Szczesliwych i spokojnych Swiat w milej rodzinnej atmosferze zyczy justii00 z syneczkami Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.1 Re: Zyczenia:) 22.12.07, 09:21 Wesołych i radosnych Swiat z Waszymi pociechami !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Zyczenia:) 22.12.07, 09:32 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
e-gosiak Re: Zyczenia:) 22.12.07, 13:02 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: Zyczenia:) 23.12.07, 00:46 Dopisuje się do życzeń: wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
bati1969 Re: Zyczenia:) 24.12.07, 15:24 W domach ciepło, świątecznie, choinka wiruje światłami, stosy prezentów piętrzą się wokół, świat wypełniony jest życzeniami. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Dla wszystkich mam, tatusiów i ich pociech. Odpowiedz Link Zgłoś