1r1 Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 23.02.08, 20:10 ostatnio o karuzelach mówił w Mamo to ja Paweł Zawitkowski i poleca dla maluchów niezbyt rozbudowane karuzele tylko proste , bez przesady ...nie takie jak zabawki Lamaze- tylko pastelowe, o np. wyrażnych oczkach zwierzatka, nie śiwecace, skaczace...i wibrujące ...to za duzo bodżców dla malucha...na dobrym mocowaniu ! może warto posłuchać...moja córka wogole olała karuzelę...może nie do końca ale nie szlała n ajej widok... Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 23.02.08, 20:25 wrzuc w wyszukiwarke haslo karuzela to ci wyskoczy sporo watkow na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
ebielo Zapomnij o karuzeli 23.02.08, 22:31 Jak masz dziecko placzka, jak piszesz w jednym z postow, to nie powinnas mu kupowac zadnej karuzeli. To dla takiego wrazliwego dziecko kolejne bodzce do niepokoju i beda dzieciaczka jeszcze bardziej nakrecac. Tak swego czasu poradzila nam polozna i miala racje. Jak skonczy 3 miesiace i sie uspokoi to prosze bardzo. Moze sprobuj z taka krysztalowa kula, ktora rzuca swiatlo na sciany. Dzieci lubia patrzec na gre switlo-cieni,no i nie jest glosne. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 23.02.08, 23:46 najtansza, melodyjki sama wylaczysz po 5 dniach, albo wyjmiesz baterie. wystarczy krzyżak sam, bo i tak te zabawki bede zupenie inne a nie oryginalne ) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 24.02.08, 13:17 Jesli ty kupiłaś najtańszą tandete, z okropnymi melodiami, to nie znaczy, ze każda karuzela taka jest. Moje dzieci miały fajną karuzelę, której i ja chętnie sluchałam, i która była dla dzieci interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 26.02.08, 23:56 taaa kupiłam najtańszą tandetę...., nie mierz ludzi swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 27.02.08, 01:13 agni71 napisała: > Moje dzieci miały fajną > karuzelę, której i ja chętnie sluchałam, i która była dla dzieci > interesująca. Tiaa, normalnie grała kawałki Chopina, Czajkowskiego i jeszcze Rubika. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 24.02.08, 00:50 Taką, która ma dobre mocowanie do łóżeczka, bo w sumie najważniejsze, to żeby na dziecko nie spadła... Odpowiedz Link Zgłoś
a.stalowa od poczatku 24.02.08, 14:27 Polecam Fisher price ma duzy wybor i prawie wszystkie na pilota,nie musisz za kazdym razem wstawac tylko pstrykasz z lozka))) Moja malenka jak byla malenka zasypiala dopiero na czwartym seansie Wiec pstrkalam prawie przez sen.Wygodne!Teraz ma skonczone 4 miesiace i karuzela nie dziala juz usypiajaco jak kiedys-niestety. Ale na pewno jest swego rodzaju sygnalem,ze pora zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: od poczatku 27.02.08, 00:18 mój wnusio (6 tyg) też ma z tej serii i zaczyna z nią "gadać" i się uśmiechać do zwierzaczków (b.kolorowe) ale w dzień kiedy ma chwile czuwania..kupiłam mu jeszcze miśka-pozytywkę(żółto-modrakowego), którego mozna zabrać do innego pokoju lub kiedy się idzie "z wizytą" i jak na razie to jego qmpel.. Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 24.02.08, 16:02 moj synus (teraz ma 3 mies.),jak tylko zaczal cos dostrzegac to pokochal karuzelke ma podobna do tej: www.babyeinstein.info.pl/index.php?l=4109&p=3 tyle ze jeszcze jest prosiaczek i troszke te maskotki sa wieksze a tu masz dosc duzy wybor: www.twenga.pl/search.php?c=77758&s=5&cm=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasia Re: jaką polecacie karuzelę dla niemowlaka 27.02.08, 01:08 www.allegro.pl/item317776571_fisher_price_karuzela_z_pilotem_gratis.html mam taka sama i jestem super zadowolona, szkoda tylko, ze za swoja zaplacilam 150,00 zl Odpowiedz Link Zgłoś