yoaha 01.03.08, 12:27 Te zakamarki w Avent Isis? Kurczę próbowałam już nawet patyczkami do uszu i nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
22max2007 Re: Jak doczyścić? 05.03.08, 15:39 Odciągałam kilka razy dziennie (teraz jużtylko dwa) i za każdym razem myłam pod bieżącą wodą, ale wieczorem laktator szedł do zmywarki no i wydawał mi się czysty na ogół Odpowiedz Link Zgłoś
yoaha Re: Jak doczyścić? 21.03.08, 18:33 no własnie o te zakamarki chodzi, paskudnie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka_lena Re: Jak doczyścić? 07.04.08, 17:01 a wrzuc do miednicy do b goracej wody z plynem i niech sie moczy pol godz powinno pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
yoaha Re: Jak doczyścić? 08.04.08, 20:44 Połamałam kilka dni temu korpus laktatora - tak ostro ściągałam. Złamał mi się ten element, na którym mocuje się rączkę. Dziś przyszedł nowiutki korpusik, niesamowite jaki błyszczący i gładziutki jest Co do moczenia, robiłam tak po każdym nocnym ściąganiu, gdy nie miałam zamiaru myć laktatora od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: Jak doczyścić? 19.06.08, 22:09 Ja gotowałam w wodzie z kwaskiem i pomogł, potem jeszcze umyłam pod wodą płynem żeby mleko nie było kwaśne po tym kwasku. Odpowiedz Link Zgłoś