margoww 01.04.08, 14:44 Od kiedy można kłaść dzieciątko do bujaczka Fisher Price.Mój mały kończy za kilka dni dwa miesiące i zastanawiam się czy można go już kłaść do takiego bujaczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: bujaczek Fisher Price 01.04.08, 15:04 ja mam ten do 18kg z wibrajami i u nas jest taka opcja polozenia oparcia. uzywalam od okolo 3 mies Odpowiedz Link Zgłoś
zilka9 Re: bujaczek Fisher Price 01.04.08, 15:26 My używaliśmy po skończeniu 2 miesiąca życia.Przydał się bardzo,bo mały lubił w nim spać(ma kilka pozycji rozłożenia).Mam od 0-18kg. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mkonowrocka Re: bujaczek Fisher Price 10.04.08, 13:23 ja też mam ten model do 18 kg, w pozycji leżącej mój synek korzystał z niego od pierwszego tygodnia życia, chętnie w nim leżal i czasem spał. teraz ma 5 miesięcy i tylko podniosłam trochę oparcie żeby lepiej widział. też polecam ten model, wszystkie większe dzieci na imprezach bardzo chętnie z niego korzystają więc pewnie i mojemu dziecku będzie służył jeszcze bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
easyenglishpz Re: bujaczek Fisher Price 10.04.08, 10:10 ja mam ten z wibracjami i po raz pierwszy mala polozylam w wieku 3 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
margoww Re: bujaczek Fisher Price 01.04.08, 21:36 czyli po skończeniu dwóch miesięcy??A jak długo może siedzieć,czy są jakieś granice czasowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: bujaczek Fisher Price 01.04.08, 21:50 moje dziecie lezalo w lezaczku od zakonczenia 4 tygodnia zycia i dzis w wieku 6 lat jest okazem zdrowia. lezaczek byl rozkladany a pozycja w takim jakby "hamaczku" jaki tworzy sie po rozlozeniu lezaczka byla zalecona przez rehabilitantke mojej corki. wazne jest tylko zeby to byl porzadny fotelik i mozesz klasc spokojnie maluszka. jak z czasem? - umiarkowanie - zasada zlotego srodka jak we wszystkim - nie calymi dnaimi ale nie musisz tez budzic spiacego malenstwa po 15 minutach w obawie ze zrobi siebie w bujaczku krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
asia17x Re: bujaczek Fisher Price 09.04.08, 14:17 moja córka leżakuje w takim leżaczku od skończenia 3 dnia życia. Dzięki temu nie muszę nosić jej na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
jacia.2 Re: bujaczek Fisher Price 09.04.08, 22:27 Moja córcia leżakuje od czasu jak skończyła miesiąc. Kilka razy dziennie jak coś robię (gotuję, sprzątam)nie długo trzeba zachować umiar jak we wszystkim. Mała ma teraz 7 tygodni i bardzo lubi przyglądać się zabaweczkom na pałąku. Mamy model z wibracjami ale córa nie lubi się trząść)) Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: bujaczek Fisher Price 10.04.08, 10:18 pierwszy raz "siedzial" w lezaczku jak mial ok.3 tyg.wtedy tez zaczely sie ataki kolki i wibracje byly wybawieniem teraz mamy 4,5 mies. i juz niestety wyroslismy z lezaczka,bo mamy ten do 9 kg. a arturek wazy 8400,a w ubrankach 8600 i bardzo sie pod nim ugina!nie wspomne o jego szalenstwach a chcialabym,zeby w przyszlosci posluzyl jeszcze rodzenstwu Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziusiek Re: bujaczek Fisher Price 10.04.08, 14:20 U mnie bujaczek nie sprawdził się.Mały nie lubił sie bujać.Teraz gdy ma już 10 m-cy buja się ale minutkę a potem łapie rączką za nóżkę od bujawki i zatrzymuje ją : ) Tak można ją popsuć dlatego go z niej zciągamy.Także nici z bujania.Polecam bujaczek firmy F...P... 3w1. Odpowiedz Link Zgłoś